Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

Birds aren't real 4. Jan 2022|21:54

veed_logs
Atceros no bērnības, ka man jau tad patika dzīvnieki. Tajā skaitā putni. Atceros, kad biju pavisam sīks, pie mājām bija gan putnu būrītis, gan barotava, kurā putni ēda kaut kādus graudus, zīlītes ēda kaut kādas speķa ādiņas. Sen jau tas bija, Padomju laikā. Tad es vēl nezināju visu patiesību par putniem, bet jau tad es instinktīvi jutu, ka kaut kas ar tiem putniem nav īsti tā, kā vajag. Piemēram, tās speķa ādiņas, zīlītes it kā tur bija un ēda, bet tomēr it kā neēda, nevarēja saprast, vai ir apēdušas vai nav. Tagad mūsdienās arī skatos uz baložiem uz sava balkona un ar savām mūsdienu zināšanām jau saprotu, ka tie nemaz nav putni. Es negribu apgalvot, ka putni nav īsti, bet, nu, ir jābūt diez gan akli valdības lēmumus atbalstošam, lai to neredzētu. Ja ASV tas sākās jau pagājušā gadsimta vidū, tad jābūt ļoti alternatīvi apdāvinātam, lai nesaprastu, ka pie mums Latvijā putni ir tik pat īsti, kā ASV. Tāpēc es katru reizi aiztaisu aizkarus pat neskatoties uz to, ka no ielas tāpat neviens nevar redzēt, ko es mājās daru. Izņemot, "putnus". Starp citu, ir vairāk, nekā 150 pētījumu, kas neapstiprina, ka putni nav valdības droni, kas novēro cilvēkus. Ja Kariņš, Levits un Pavļuts neslēptu no mums visu statistiku par putniem un vīrusa saslimšanu, tad viss būtu vēl vairāk skaidrs. Es teiktu, ka tas ir noziegums, jo viņi tiek uzturēti par tautas naudu.

Starp citu, es nesen veicu arī mazu eksperimentu ar organoleptisko metodi - gāju lejā pa trepēm un redzēju, ka viens "balodis" mani vēroja pa kāpņutelpas logu. Otrs eksperiments, ko veicu bija tāds, ka es pabēru "putniem" graudus. Domā, ka viņi tos ēda? Vai esi kādreiz redzējis, ka drons ēd graudus vai speķa ādiņas? Tas bija retorisks jautājums. Es toties esmu redzējis, ka drons lādējas pie vada. "Baloži" un "vārnas" arī ir redzēti sēžam uz vadiem, ja kas. Principā es labprāt veiktu pētījumu ar dzīvu "putnu", bet tos jau nevar noķert. Arī tas ir noziegums, par kuru viņi visi atbildēs tribunāla priekšā. Es vienkārši gribēju to ietīt folijā un pielikt pie mobilā telefona konkrētā frekvenču diapazonā, lai redzētu, vai tas dabūs Omikronu caur G5. Varbūt canceru, nezinu. Bet man neizdevās. Iepriekš minētā iemesla dēļ. Proti, pie drona pielips magnēts, jo tajā ir čips.

Principā vienīgais iemesls, kāpēc es veicu šo ierakstu ir, lai pateiktu, ka, ja var ticēt uzticamiem avotiem Internetā, tad tuvākajās dienās kaut kam vajadzētu notikt.

Vēlāk:
Mana mīļākā filma ir Alfreda Hičkoka filma "Putni", jo tā ir no laika, kad filmēšanā izmantoja pēdējos īstos putnus. Pasaki, kas tev likās smieklīgs vai nesmieklīgs tajā filmā un es pateikšu, vai tu esi nekritiski domājošs vai arī tu vienkārši esi woke.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..