Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

12. Feb 2021|17:51

veed_logs
Atkal par sportu. Ļaudis pie MK protestē, ka nevarot sportot šajā laikā:
https://www.delfi.lv/news/national/politics/video-jauniesu-sporta-paraugtrenina-protests-pret-mk-ierobezojumiem.d?id=52929343

Skaidrs jau, ka var sportot. Varbūt nevar slīpēt basketbola dribla nianses, bet fizisko trenēt var gan. Cik dzirdēts, Latvijas bērnu un jauniešu izlases tajā pašā basketbolā jūtami atpaliekot no vienaudžiem tieši fiziskās sagatavotības ziņā. Vēlākajos gados tas arī rezultējoties traumās. Varbūt labāk šo iespēju izmantot, lai trenētu fizisko sagatavotību? Cik saprotu, to mierīgi var darīt, tas nav aizliegts. Apģērbieties piemēroti un ejiet sportojiet ārā. Gan jau tad nevarēs tik daudz nopelnīt par telpām treneriem, ekipējumu un vēl velns viņu zina par ko, bet sportot jau var. Tūlīt arī būs pavasaris, tad arī varēs kapāt basīti pa pilnu programmu zem klajas debess. Saprotu, ka tas neaizvieto pilnvērtīgus treniņus, bet kā pagaidu risinājums, manuprāt, nav zemē metams. Nez, varbūt vēl jāiesaista Satversmes tiesa par to, ka kādam ir aizliegts sportot. Tie nagu licēji jau ieniedza pieteikumu tiesā? Kā ar bārmeņiem un bikšu pārdevējiem? Visi varētu viens otru iesūdzēt, jo nekas jau no šī Covid neizplata, ne apenes, ne alus, ne basis.

Šis viss man atgādina to stāstu par kājāmgājējiem, velosipēdistiem un autobraucējiem. Kamēr brauc ar velo, tikmēr visi autovadītāji un gājēji ir pēdējie mudaki, kad pārsēdies auto, tad pēkšņi gājēji un veloderasti iekļūst stulbeņu kategorijā. Un tā ar visām pārējām lietām. Kamēr man labi, tikmēr man viss vienalga, kad man paliek draņķīgi, tad jā, tad jāiet atlajst sajmu vai uz Satversmes tiesu.

Konkrētajā gadījumā nezinu, vai jāļauj sīčiem sportot, bet es to pelnīt gribošo ļautiņu vietā labāk piedāvātu MK ļoti detalizētu plānu, ieteikumus, kā organizēt šo jomu. Piemēram, kādus drošības pasākumus nozare ir gatava ievērot, kādi ir riski, kā nodrošinās šo drošības pasākumu ievērošanu, kāda būs atbildība un kā mērīs pasākumu efektivitāti u.t.t. Nezinu, varbūt kāds to ir jau izdarījis, bet tāda māžošanās par tēmu, ka kādam atkal neļaujot sportot manī izraisa tikai nožēlu.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..