Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

18. Okt 2019|13:04

veed_logs
Latviešu valodā ir tāds vārds "derdzas". Man dzīvē nav bieži tādas situācijas, kad šo apzīmējumu gribas lietot, tomēr tie glumie radio Skonto dīdžeji ar savu īpaši glumo zvanīšanas akciju man tiešām derdzas. Piezvana tev tāds glumeklis un sāk apzelēt to, kas tev bija jāsaka, lai vinnētu mašīnu. Jo neviens normāls cilvēks jau neatbild uz nezināmiem telefona zvaniem ar kaut kādu stulbeņiem domātu frāzi. Jo kā zināms, loterija ir nodoklis muļķiem (nabagiem?). Un man šādā loterijā piedalīties negribas un arī nevēlos klausīties, kā to mēģina ieskapēt kādiem citiem. Starp citu, arī vārds "ieskapēt" ir dikti labs, ko lietot īpaši izmeklētās situācijās. Tādās, kā šī.

Nē, man neviens nezvanīja. Ļoti gaidu šādu zvanu, lai izstāsītu, kurš ir mans mīļākais radio, kā arī, ko es domāju par šo stulbeņu akciju. Viens otrs kolēga, diemžēl, ir iesprindzis uz šo un klausās šo dīvaiņu radio. Un gaida...

Bet, jā, Skonto dīdžeji ir glumākie no visiem. Tā neīstā laipnība un atņirgtie samākslotie smaidi ēterā, ko var pat dzirdēt caur radio. Tiešām derdzīgi. Kāpēc cilvēki vienkārši nevarētu būt dabiski un neuzspēlēti? Dīdžeja darbs nemaz nešķiet tik sarežģīts, lai to būtu tik vienkārši sačakarēt, vienkārši piesaki dziesmas un pasaki kaut kādu mazu informāciju normālā lietišķi dabiskā stilā. Vai tad tas ir tik grūti? Pat, ja tev darba devējs liek zvanīt kādiem svešiem cilvēkiem, tad to jau arī var darīt lietišķi, nevis salkani un tizli.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..