Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

19. Maijs 2019|17:56

veed_logs
Noskrēju Rīgas maratonu. Nu jau tas man ir desmitais noskrietais oficiālais pilnais maratons. Jubilejas, tātad. Rezultāts ir tāds, ka tas nav nekāds izcilais, bet uz šī nenormālā karstuma fona, manuprāt, ļoti pieņemams. Gāja ļoti grūti, bet tomēr noskrēju, tas arī ir galvenais. Ja būtu vēss laiks, tad būtu pilnīgi cits rezultāts.

Ja neskaita personiskās ciešanas skrējiena laikā, jāatzīst, ka skrējiens bija labi noorganizēts. Dzirdināšanas punkti bija augstā līmenī, cilvēku pietika un dzeramais un ēdamais arī bija gana, paši punkti arī bija pietiekamā daudzumā un pat mazliet vairāk. Ne mazsvarīga lieta - tualetes, bija gan pie dzirdināšanas punktiem, gan arī pirms starta šoreiz darbojās visas būdiņas un rinda gāja ātri uz priekšu. Ne tā, kā pagājušajā gadā, kad liela daļa būdiņu bija vienkārši aizslēgtas. Ļoti laba lieta ir īpašo labumu zona pilnā maratona skrējējiem, tur ir pieejams mazliet ēdamā un dzeramie, kā arī masāža. Masāža bija jāgaida kādas divas stundas, bet bija normāla rindas kārtība, ja ļoti vajadzēja, varēja pastaigāt, atslābināties ar bezmaksas alu un pēc tam tikt izmasēties. Es gan tik ilgi negaidīju, bet iespēja tāda bija. Godīgi sakot, pēc alus iedzeršanas man radās sajūta, ka man viss ir labi un nekāda masāža nav nepieciešama, arī apetīte tika atmodināta. Ēst deva auzu putru, skābu gurķi, buljonu, rupjmaizi, ābolus un banānus. Un bija ēna telts izskatā. Principā ideāli. Visu cieņu. Šī zona līdzsvaro lielo mazo distanču skrējēju baru.

Bet distancē tiešām gāja skarbi. Būtu interesanti redzēt ātrās palīdzības statistiku šogad. Nevarēja nepamanīt pārkarsušos un pārpūlējušos cilvēkus ik pa laikam. Stāvēja, sēdēja, tupēja uz ceļiem, staipījās, vēma, ko nu kurš. Cerams, ka visiem viss ir kārtībā. Labi, ka nebiju viens no viņiem. Bet arī medicīnas darbiniekus nevarēja nepamanīt, tie dežūrēja visas trases garumā.

Vārdu sakot, viss ir labi. Diena nav nodzīvota velti.

Un vēl. Pasākumā esot piedalījušies dalībnieki no 82 valstīm. Fantastisks cipars, manuprāt. Tā ir gandrīz puse no visas Pasaules valstīm. Pat grūti noticēt.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..