Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

12. Maijs 2019|12:01

veed_logs
Vakar noslēdzu gatavošanos savam nākošās nedēļas Rīgas maratonam. Šogad saskriets mazliet virs četriem simtiem kilometru, kas ir pietiekami, lai labi noskrietu, bet nav pietiekami, lai rēķinātos ar jaunu personisko rekordu. Rekorda labojums būs jāatliek kaut kad uz rudeni. Tomēr ir arī labas ziņas. Proti, pirmo reizi dzīvē ar savām mērķtiecīgajām darbībām esmu apzināti samazinājis svaru par dažiem kilogramiem. Nevis tā, ka uz ūdens un muskuļu rēķina, bet tieši otrādi - muskuļu ir vairāk, bet svara ir mazāk. Ja tev jānes līdzi 4h skrējienā mazāk kilogramu, tas ir daudz patīkamāk. Tas, protams, ne tika uz ēšanas rēķina, bet arī tāpēc, ka jau vairāk nekā pusgadu cītīgi cilāju svarus.

Atklāšu ģeniālu recepti, kā veselīgi samazināt svaru. Ir jāēd mazāk! Neticami, bet tas tiešām strādā! Neviens gan nav atcēlis prinicpu, ka jāēd laba pārtika (gan kvalitātes, gan uzturvērtības ziņā), nedrīkst ēst visādus sūdus (cukuru, alkoholu, liekos taukus) un, protams jākustās. Tas arī viss. Vēl man papildus šim visam palīdz tas, ko ārzemju valodā sauc par "intermittent fasting", bet latviski - "nepatērējam nevienu kaloriju līdz pēcpudienai, kad uzēdam labas vēlās pusdienas". Ar laiku tu saproti, ka cilvēkam vispār nevajag baigi daudz ēst, galvenais uzņemt pietiekami daudz olbaltumvielu un vēl šo to veselīgu klāt. Vienreiz pat pamēģināju neēst visu dienu vispār neko, padzēru minerālūdeni, ūdeni, mazliet tēju un pusseptiņos vakarā gāju cilāt svarus. Nekas īpašs, darbiņā jutos brīnišķīgi un svaru zālē ne mazāk brīnišķīgi. Vienīgais saguruma brīdis pienāca, kad sāku kaut ko ēst pašā vakarā pēc treniņa. Neko, saēdu savas olbaltumvielas, taukus un ogļhidrātus un jutos īsts malacītis.

Piekopjot šādu dzīvesveidu (nu, to fašiztisko: http://klab.lv/users/veed_logs/317497.html) esmu arī iemācījies vienu otru primitivi vienkāršu recepti un atklājis vienu otru jauku pārtikas produktu, kas palīdz sasniegt manus mērķus. Esmu arī pārliecināts, ka mani veselības rādītāji ir būtiski uzlabojušies pēdējā gada laikā. Atceros, ka biju nodevis asins analīzes pirms kāda gada, kad biju mazliet palaidies un pēc tam uztaisīju tādas pašas analīzes pirms dažiem mēnešiem. Ārsts uzreiz jautāja, vai esmu sācis lietot pretholesterīna zāles (nu, tos sūda statīnus), nē, tās kakas es neēdu, es biju tikai sācis vairāk sportot un pareizāk ēst, bet izmaiņas bija redzamas nepārprotami. Tā, ka fašizms dod savus pozitīvos rezultātus, turpināšu fašiztēt.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..