Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

5. Nov 2018|20:49

veed_logs
Nopirku blenderi. Tagad topā ir tie Nutri Bullet vai kaut kādi citi Bullet. Es nopirku līdzīgu, bet apmēram uz pusi lētāk, strādā labi, varu visu samalt. Es pat nezinu, ko ar viņu nevar izdarīt. Vienīgi nepatīk, ka tas ir skaļš, nav ieslēgšanas/izslēgšanas pogas un ir tikai viens pieejamais ātrums. Toties jaudas netrūkst. Esmu jau pagatavojis zemesriekstu sviestu, visādus bieznīšus (no vārda "smoothie") ar ledu, maļu saldētas lietas. Man vislabāk patīk "saldējuma" recepte ar vienu sastāvdaļu - saldēts banāns. To vienkārši sablenderē. Vienkārši un saprotami. To gan izdarīt nav tik vienkārši, jo tas visu laiku mēģina izvairīties no asmeņiem un lēkā pa to trauku, bet nekas, beigās es viņu noķeru un samaļu tāpat. Baigi garšīgi. Garšo tiešām līdzīgi saldējumam, bet ir nesalīdzināmi veselīgāk. Vēl par prieku šai receptei nopirku veikalā saldētas ogas, tās arī var blenderēt visādās iespējamās kombinācijās. Var tīrajā, var piejaukt mazliet pienu un arī proteīna pulveri. Ai, blenderēt var principā jebkādu ēdienu. Esmu ļoti daudz dzīvē palaidis garām un apēdis čupu ar visādiem sūdiem, tā vietā, lai uzblenderētu kādu saldētu augli vai ogu.

Visādi citādi - turpinu trenēties, tāpēc arī piedomāju par ēdienu un ēdu veselīgāk. Drīz (jau pavisam drīz) sākšu izskatīties tā, kā man jāizskatās. Principā es jau esmu sācis to darīt (par nepagāja 3 mēneši).

Ā, vēl, ir padomā nopirkt svarus ar speķa mērīšanas funkciju. Ir tādi. Sūdu maksā, neprecīzi rāda absolūtajās vienībās, bet, cik var noprast, precīzi salīdzinošajās. Proti, speķa procents būs neprecīzs, bet toties redzēsi labi, vai tas palielinās vai samazinās, man vairāk arī neko nevajag. Arī muskuļu masu it kā šis mērot. Līdz šim mans labākais speķa mērrīks bija vecie džinsi no ~videnes laikiem. Vakar tajos ielīdu un nejutos baigi neērti (priekšroku tomēr dotu saviem ikdienas džinsiem).

Protams, nevar vēl arī nepieminēt, ka dabūju savu pirmo puslīdz nopietno sporta traumu [šajā sportošanas piegājienā, protams!], bet esmu dzīvelīgs un optimistisks šajā jomā un drīz (jau pavisam drīz) atgriezīšos par visiem simts procentiem.



Vēlāk:
Lieta darīta. Esmu atpakaļ (atkal esmu jenots).
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..