Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

7. Mar 2018|09:53

veed_logs
Noskatījos jauno latviešu kinofilmu "Kriminālās ekselences fonds". Filmai bija virkne negludumu, bet kopumā man patika. Līdz galam pat nezinu, kāpēc, vai tie bija vairāk dzīvīgie dialogi, nekā standarta pašmāju kino, vai tas bija tāpēc, ka filmas aktieru sejas nebija tās, kuras jau sen ir apriebušās no citām filmām vai teātra. Varbūt tas, ka tā bija komēdija, kurā pat bija virkne smieklīgu joku un epizožu. Varbūt man vairāk patika tas, ka Latvijas kino parādās arī šāda tipa filmas, kas parāda, ka veiksmīgu filmu var uztaisīt arī šādā veidā, nevis tikai atlasot kaut kādu tur skrastiņu, anužīti vēl tamlīdzīgas sejas, paņemot kādu Padomju laikā skolotu vai popularitāti guvušu režisoru un piebāžot ar tiem stīvajiem dialogiem. Ā, un vēl vajag piķi. Jo vairāk, jo labāk un vēlams, ka tas ir valsts piķis.

Bija lietiņas, kas filmā nepatika. Kaut vai pati pirmā minūte - neesmu speciālists, bet operatora darbs... bļā... nu, es neuztaisītu sliktāk (jo esmu slikts "operators"). Nepatika, ka stāsts bija saraustīts un vairāk sastāvēja no virknes visādu epizožu un nebija saturīgas kopējas sižeta līnijas. Vardarbīgā epizode likās tāda mazliet nesaprotami neīsta un lieka. Arī rupjības uz beigām jau sāka apnikt.

Bet, kā jau teicu - kopumā man patika. Iesaku. Atbalstiet ar savu naudu šādus projektus, varbūt tad kāds vēl kaut ko uztaisīs.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..