Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

18. Dec 2016|17:45

veed_logs
Šodien mans iekšējais žīds uzgavilēt uzgavilēja. Izmetu veco skuvekli un tā vietā paņēmu ļoti vecu skuvekli. Skuviens bija pārsteidzoši labs. Gatavojoties ārzemju ceļojumam biju iesprindzis uz ideālās skūšanās metodes atrašanu, vēlējos atrast tādu sistēmu, ko var brīvi pārvadāt lidmašīnas rokas bagāžā un, kas aizņem iespējami mazāk vietas, tajā pašā laikā nodrošinot apmierinošu skūšanās rezultātu. Pēc virknes dīvainu mēģinājumu paliku pie visai klasiska varianta, bet ceļā uz šo galmērķi uzzināju, ka parastu skuvekli ar labām sekmēm var izmantot ļoti ilgi. Kad tas paliek neass, vienkārši vajag to 10-20 reizes pretēji skūšanās virzienam uztrīt pret džinsa audumu, tad tas atkal ir pavisam lietojams. Tas tādēļ, ka skuveklis kļūs neass nevis no tā, ka tērauds notrulinās pret tavu ādu un matiem, bet gan tāpēc, ka tas aizaug ar visādu draņķību. Audums to visu vienkārši notīra un skuveklis ir gandrīz kā jauns.

Visādi citādi, notikumi attīstās pārsteidzoši labi. Esmu ieguvis lietošanā bezjēdzīgi dārgu telefona aparātu, kapeikas pišana pamazām sāk kļūt tikai par veselīgu ieradumu, nevis nepieciešamību. Arī galvu nākas piebāzt ar mazliet jēdzīgāk lietām, nekā iepriekš. Vēl tikai atlicis uzlabot fiziskos rādītājus un sunim būs pārkāpts pāri.

Šobrīd mani nodarbina olu mistērija. Nopirku Rimi "L" izmēra olu iepakojumu, esmu jau izēdis 5 olas no 10, bet jau trijās bija divi dzeltenumi. Škējoši. No kā diez tas?
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..