Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

27. Dec 2015|12:27

veed_logs
Vakar izdarīju divas noderīgas lietas. Nē, trīs, tā trešā ir dienišķais skrējiens. Pārējās divas ir - noskatījos labu seriālu, "Better Call Saul":
http://www.imdb.com/title/tt3032476/
Tiešām labs. Nu, vismaz man patika. Vienīgā skāde, ka izrādās, esmu noskatījies svaigu seriālu, kas nozīmē to, ka tam pagaidām ir tikai viena sezona. Nākamreiz mēģināšu būt piesardzīgāks. Pāris dienas un prieki beigušies. Tagad jāgaida kaut kāds februāris.

Otra vērtīgā lieta ir tā, ka, izvārīju auzu pārslu putru. Garšoja, protams. Bet zīmīgi, ka pie tā mana noēstā auzu daudzuma tikai tagad izvārīju īstu auzu pārslu putru. Šobrīd vāru grūbas. Vēl nezinu, ko likšu klāt. Kaltēti tomāti ir, piens ir, gaļa ir, sīpoli ir, tomāti ir. Nezinu vēl, ko izkombinēšu. Zinu tikai, ka būs labi.

Vēl vakar izdomāju, ka šādās garajās brīvdienās ir tāda mazliet apokaliptiska sajūta. Kaut kāda tāda zombiju apokaliptiska. Cilvēki nestrādā, citi saturīgi atpūšas, citi nedara neko, citi dara stulbības. Labi vien ir, ka tās brīvdienas nav mūžīgas un ļaudis atkal var doties pie vagara rijā vai atpakaļ pie virpas. Man vismaz ir sajūta, ka, ja brīvdienas būtu tikai mazliet ilgākas un nestrādājošo ļaužu vairāk, tad drīz vien cilvēki sāktu darīt ļoti dīvainas lietas. Pat, ja visiem tiktu nodrošināts šopings un iepriekšējais ienākumu līmenis. Pat, ja neatslēgtu ne elektrību, ne Internetu. Sabiedrība ātri saietu sviestā. Tāpēc priecāsimies par to, ka drīz atkal jāiet uz darbiņu!

Vēlāk:
Grūbas + maltā gaļa + sīpli + tomātu mērce (zemāk) + sāls + pipari. Vienkārši un garšīgi. Bez tam, ja grūbas ir labi izmērcētas, tās ir jāvāra pavisam maz.


Šī tomātu mērce man ļoti patīk. Ne tikai tāpēc, ka garšīga, bet arī tāpēc, ka tās sastāvs ir ļoti dabisks (gandrīz tikai tomāti). Var nopirkt RIMI.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..