Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

Apģērbs 4. Apr 2015|13:44

veed_logs
Šodien pirmo reizi biju lietoto apģērbu veikalā, lai kaut ko tiešām nopirktu. Līdz šim biju tādos veikalos bijis, bet tikai ar kādu kopā un bez nopietna mērķa kaut ko iegādāties. Šoreiz man vajadzēja īstu lietoto apģērbu par zemu cenu - lietišķu žaketi atraktīvam ceļojumam ("uz Tukumu"). Ievācu informāciju par tuvākajiem veikaliem, galvā sazīmēju maršrutu un devos ceļā. Pirmā veikala apskate man ilga aptuveni 3 minūtes, kuru laikā man sāka likties, ka varbūt mana sākotnējā ideja nav bijusi pareiza. Piedāvājums bija mazs, cilvēku daudz, vīriešu apģērbu nebija vai arī tie bija iejaukti kopā čupā ar visām pārējām drēbēm. Nedaudz apjuku, ar kaut ko tādu nebiju rēķinājies. Tomēr nepadevos un devos uz nākamo veikalu. Tur man veicās jau labāk. Ņemot vērā, ka neesmu ārkārtīgi liels vai ārkārtīgi mazs, man pat izdevās atrast vieno otru itin ņemamu apģērba gabalu 2.50 - 3.00 EUR cenu intervālā. Tomēr nolēmu apskatīt visu piedāvājumu. Rezultātā pēc 4 veikalu apskates izvēlējos žaketi pa 3.00 EUR, kas bija nesliktas kvalitātes, lai gan pavalkāta un derēja tīri ciešami.

Daži secinājumi - ņemot vērā kameru un citu drošības līdzekļu daudzumu, man radās iespaids, ka zog arī šos apģērbus, un ne mazums. Tas šķiet jocīgi, ņemot vērā šo apģērbu cenu. Starp citu, šādos veikalos tiešām var atrast vienu otru itin gaumīgu un kvalitatīvu apģērba gabalu, ja spēj sadzīvot ar domu, ka tas teorētiski varētu būt novilkts arī piemēram, teiksim tā, no ne pārāk dzīva cilvēka, lepras slimnieka vai kāda kretīna sliktākajos gados. Bet jāteic, ka ir arī ļoti daudz bezgaumīgu un apšaubāmas kvalitātes mantu, bet tas laikam pieder pie lietas. Biju arī gaidījis, ka būs vairāk visādu jancīgo mantu. Nevienu jocīgu žaketi tā arī neatradu, vairums bija standarta pelēkajos toņos, tas nedaudz skumji. Starp citu, lietoto apģērbu tirdzniecība esot visnotaļ ienesīga, tas droši vien arī izskaidro šo veikalu daudzumu.

Varbūt vajadzēja ņemt uzreiz uzvalku stilīgos toņos pa 15 EUR, tad nevajadzētu neko iespringt un uzreiz būt Boratam. Bet labi, sāksim ar mazumiņu. Tagad tikai jāpiemeklē buktētas bikses un īpaši gaumīga kaklasaite.

Paralēli lietotajiem apģērbiem aiznesu nedaudz iešūt savu lietišķo kreklu. Nopirku jaunu, bet ir nedaudz par platu viduklī. Tā teikt, kas der visiem, neder nekam, ir jāveic maza korekcija, lai būtu perfekti. Tiesa gan, vīlos cenā, jo iešūšana izmaksāja vairāk kā 2x vairāk par manu jauniegūto žaketi. Būs jāatrod lētāks šuvējs. Nojaušu, ka gribēšu perfekcionēt vēl dažus kreklus. Apģērbs, kas der perfekti ir baigi laba lieta. Vispār, jo vairāk interesējos par apģērbu, jo vairāk man liekas, ka esmu palaidis savā dzīvē garām ļoti, ļoti daudz. Kāpēc man neviens šīs lietas nebija pastāstījis iepriekš?
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..