Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

20. Mar 2015|10:04

veed_logs
Rīt vispār ir Lieldienas, ja kas. Var droši no rīta celties ar sauli (ap 6:20) un izveikt rituālus. Pats rituālus izveikšu, bet no rīta gan laikam pagulēšu. Jūtos mazuliet saguris. Laikam veselīgais dzīvesveids nospiež. Pēdējā laikā sportoju gandrīz katru dienu, prasās kāda atpūtas diena. Brīvdiena ar Bārgājienu un rituāliem būs pašā laikā.

Vispār nesen nopirku svarus. Nevis tos dzīvmasas, bet gan mazos virtuves svarus. Tagad varu nosvērt ēdienu un precīzi zināt, cik, piemēram, sver 3 olas (193 gramus). Ir jau pirmais taustāmais ieguvums - beidzot noskaidroju precīzu veļas pulvera daudzumu, kāds jāliek veļas mašīnā, izrādās, līdz šim esmu licis gandrīz 2x vairāk, nekā nepieciešams. Tā jau drīz varētu atpelnīt svaru cenu. Vispār svarus nopirku, jo nolēmu skaitīt... nu, tos, ko angliski sauc "counting macros". Reāli man tas nozīmē to, ka nolēmu aptuveni paskaitīt, cik olbaltumvielu apēdu pa dienu, vai nav par daudz vai par maz. Pārējos divus (tauki un ogļhidrāti) skaitīt negribu, nedomāju, ka tas man šobrīd ir būtiski. Galvenais nerīt par daudz un visādus mēslus, tad arī būs ok. Bez tam, olbaltumvielām ir tāda ļoti laba īpašība, pat divas, pirmā, ka tās dod sāta sajūtu, tātad, ja esi uzņēmis nepieciešamo dienas apjomu, tad vietas dažādiem mēsliem vairs nepaliek. Otra labā īpašība ir tāda, ka "plikas" olbaltumvielas nemaz īsti nevar daudz ieēst, klāt jāēd laba, normāla pārtika, piemēram, vista + rīsi, biezpiens + maize u.c. Tādejādi dabiski rodas normāla attiecība starp olbaltumvielām un ogļhidrātiem.

Runājot par rīsiem, domāju, ka rīsu industrijā ir sazvērestība un kartelis. Brūnie rīsi maksā aptuveni tik pat, cik parastie baltie rīsi. Tam tā galīgi nevajadzētu būt, jo, cik noprotu, baltie rīsi ir tie paši brūnie, kas ir papildus nopulēti. Apmēram tā. Tātad cenai būtu jābūt mazākai, bet tas tā nav. Brūnie ir tīri garšīgi, vienīgi jāvāra mazliet ilgāk.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..