Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

15. Mar 2015|18:57

veed_logs
Vakar sanāca būt Rīgā. Domāju, aiziesim uz krogu "Ļeņingrad" un klasiski melanholiskā noskaņā iedzersim pa kausam vēsa, garda Tērvetes seŅču alutiņa. Pirmo reizi pagāju garām krogam, otrajā reizē ejot garām uzzināju, ka krogs vairs neeksistē. Šodien Internetos uzzinu, ka eksistē gan, bet jau citā adresē. Tiešām nebiju sen bijis Vecrīgā. Tas lika aizdomāties. Aizgājām uz citiem mazāk aktuāliem krogiem. Vienā ārzemnieki skatījās regbiju un tā dīvaini par to fanoja, bet otrā alus maksāja 5 EUR. Toties visa šī nejaušo notikumu virkne smeldzīgi atsvaidzināja ideju par Episkā Bārgājiena nepieciešamību.

Vārdu sakot, pasākums ir paredzēts tuvākajā nākotnē, acīmredzot nākamajā sestdienā. Man kā atpalikušam cilvēkam no laukiem ir skaidrs, ka Bārgājiens sāksies bārā "Labietis", kurā es vēl joprojām neesmu paviesojies. Turpināsies Vecrīgā vai pa ceļam uz to. Mērķis - apmeklēt iespējami vairāk un iespējami dažādus interesantus iestādījumus, kuros var izdert pa kausam alus. No kuriem vismaz dažiem jābūt tādiem, kuros alus ir cienīgs un labs. Šķiet, ka jaunā Ļeņingrada varētu būt pa ceļam (tīri dēļ Brenguļa un senilām atmiņām), varbūt "Taka", varbūt vēl kaut kas. Bet līdz Vecrīgai būtu jātiek obligāti. Uzstādīšu ambiciozu mērķi - 10 krogi. Tā teikt, jāmērķē uz zvaigznēm, tad varbūt trāpīs kaut kur pa... Mēnesi (?), nu, vārdu sakot, mēs mēģināsim. Vakars tomēr garš, kāpēc gan ne...

Šajā sakarībā es labprāt dzirdētu ieteikumus, kuros Vecrīgas un pa ceļam uz Vecrīgu bāros būtu vērties iegriezties. Kas būtu šī brīža aktuālais minimums?

Vēlāk:
Ellē, ratā, viņiem nemaz laikam nav Brenguļa!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..