Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

30. Dec 2014|11:49

veed_logs
Šorīt mani pārsteidza vismaz divas lietas. Pirmā - ārā no rīta bija mīnus 12 grādi. Otrā - jau ir 30.decembris. Man likās, ka varētu būt 28. vai maksimums 29. Laiks skrien ātri.

Šorīt noskrēju tradicionālo skrējienu un nemaz nelikās, ka ir tik auksts. Skrēju 45 minūtes vienā virzienā un tik pat atpakaļ. Pirmo pusi noskrēju rāmi un silti. Kad pagriezos, lai skrietu atpakaļ, sapratu, ka ir tīri vēsīgs, jo pretī pūta neliels vējiņš, kas apvienojumā ar mīnusa grādiem sāka saldēt stilbus. Te mēs varam redzēt, ka arī skriešana var būt ekstrēmais sporta veids. Kad 45 minūšu skrējiena attālumā no mājām (no siltuma) tu saproti, ka tavi augštilbi ir nosaluši, bet īsti neko padarīt nevari, vienīgi pārvērst 45 minūtes par 40 minūtēm (ko es arī principā izdarīju). Par laimi konkrētajā gadījumā sāku skriet ātrāk un kaut kā uzsilu, viss kārtībā, bet stilbi tomēr pat pēc dušas bija tādā netradicionālā krāsā. Ja kas, es nosvēros (man ir svari!), konkrētā skrējiena laikā zaudēju 0.9kg. Pa ceļam neēdu un nedzēru. Tas man liek domāt, ka būtu interesanti uzzināt, cik tad kg es zaudēju maratona vai vēl garāku skrējienu laikā.

Kopumā gads skriešanas ziņā ir bijis veiksmīgs. Traumas nav bijušas, noskrietā kilometrāža ir pietiekama, rekordi maratonā un pusē, viss notiek. Šogad liku mīksto uz visādām piemiņas medaļu kolekcionēšanām, tā vietā vairāk skrēju pats savā nodabā. Jāteic, ka spēkus īsākās distancēs neizmēģināju, lai gan pirms gada it kā gribēju to darīt. Laikam nākamā gada mērķis varētu būt samazināt svaru, tad arī minūtes pašas no sevis nokritīs nost, pat īpaši neiespringstot. Ultrām teiksim - nē, jo principā nedaudz samelojos sakot, ka traumu nav bijis, gada sākumā vajadzēja vairākus mēnešus, lai atkoptos no garā skrējiena, ceļi jutās sūdīgi, tāpēc arī gada kopējā kilometrāža uz to laikam kādus dažus simtus iezaudēja. Skaidra lieta arī, ka turpināšu uzlabot skriešanas rezultātus, esmu jau ieplānojis rekorda labojumu abās garajās distancēs. Jā, vēl pie viena būs kaut kad jāaiziet uz Sporta Laboratoriju atkal notestēties, varbūt kaut kas pa šo gadu ir mainījies. Cerams, ka ne uz slikto pusi.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..