Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

27. Dec 2014|01:04

veed_logs
Bonifācija brīvdienas pašā plaukumā! Guļu, ēdu, sportoju, guļu, ēdu, paskatos filmas. Dienas režīms arī mainījies. Nevaru sūdzēties, patīk.

Pa šo laiku esmu pamanījis, ka jūtūbē ir parādījies "TED Talks" latviešu pakaļdarinājums - "Prāta kutināšana". Pati par sevi ideja nav slikta, lai gan nošpikota. Tas varbūt vairāk iederas sadaļā "uzzinu pēdējais", bet tomēr. Paskatījos dažus video, visnotaļ garlaicīgi un ļaudis, kas runā arī ir no tiem, kurus labāk dzirdētu nerunājam. Tomēr uz vispārējā fona viens video bija interesants:
https://www.youtube.com/watch?v=bLJIhBvinJU
Cieņa Gustavam Terzenam.

Šodien arī esmu nedaudz pavirzījies uz priekšu sava ideālā saldējuma meklēšanā. Tas ir par šo:
http://klab.lv/users/veed_logs/268422.html

Ideālo vēl neesmu atradis, bet pagaidām Rīgas piena kombināta šokolādes saldējums "Ekselence" ir labākais no testētajiem. Es gan nesaprotu, kāpēc viņi man uz iepakojuma raksta, ka "From Latvian milk and cream". Diez vai šāds sauklis būtu aktuāls kaut kur ārpus Latvijas. Bet, ja tas ir domāts vietējam tirgum, tad kāpēc, ellē ratā, jāraksta ārzemju mēlē? Vai arī tas ir domāts, lai vilinātu leišus un igauņus izvēlēties Latvijas preci? Nu, labi, rakstiet manis pēc, bet saldējums bija garšīgs, šokolādīgs. Labākais no kādiem 4 (laikam) līdz šim testētajiem. Bet perfekto saldējumu vēl joprojām turpinu meklēt.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..