Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

28. Nov 2014|18:38

veed_logs
Dienas jautrākā ziņa - "Jaunais vilnis" vairs nenotikšot Jūrmalā:
http://www.delfi.lv/izklaide/popmuzika/melomanija/jaunais-vilnis-vairs-nenotiks-jurmala-pazinojis-krutojs.d?id=45274944

Daži varbūt notrauks asariņu, bet man tiešām prieks. Beidzot mēs redzēsim, kā latvieši [ne]mirs badā, viesnīcas un restorāni [ne]bankrotēs un [ne]notiks citas drausmīgas nelaimes. Tas būs ļoti pedagoģiski, jo ir cilvēki, kas redz šajā ziņā bezmaz pasaules galu. Pasaules gals nepienāks. To es varu garantēt. Un varbūt tas atvērs acis arī uz citām lietām, kuras viens otrs ir pieņēmis kā kaut ko mūžīgi nemainīgu. Tiesa gan, kaut kas būs jāmaina arī Jūrmalas tūrisma vidē, arī uzņēmējiem būs jāmainās, ja tie arī tuprmāk gribēs gūt peļņu. Bet viņi gribēs gan strādāt, gan arī gūt peļņu, tāpēc mainīsies. To es arī viņiem no sirds novēlu!

Ja godīgi, man pat ir tāda sajūta, ka no kakla būtu noņemts kāds smagums, un tīri vai gribas aizbraukt uz to izdaudzināto Jūrmalu vasarā. Līdz šim Jūrmalas tēls ir bijis tāds, ka tur nav bijusi nekāda vēlēšanās rādīties.

Bet visrēcīgākās ir alternatīvas, kurās turpmāk varētu notikt šis balagāns - Krima, Soči, Baku, Kazaņa un Kaļiņingradas apgabals. Šajā vietā es tiešām rēcu :D Viens variants labāks par otru, es pat nezinu, kurš no tiem būtu atbilstošāks pasākuma būtībai. Te noteikti gribu pajautāt, kur gan palika piedāvājumi no Monako un Sanremo? Visi taču grib uzņemt savā pilsētā šo izcilo pasaules mēroga kultūras un izklaides pasākumu.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..