Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

18. Okt 2014|20:42

veed_logs
Šis būs patērētāja ieraksts.

Pirmā daļa ir par to, ka šodien pirmo reizi izmantoju pakomātu. Tie ir tie jocīgie dzelžu skapji pie lielveikaliem. Ar mazajām atvilktnītēm. Visu laiku jutos mazliet nepilnvērtīgs, jo tādu nekad nebiju izmantojis. Pirms dažām dienām meklējot kādu mantu internetos atradu, ka mantu ir iespējams saņemt izmantojot pakomāta piegādes servisu. Tādu iespēju es nevarēju laist garām. Pasūtīju savu precīti (kuru man tiešām arī vajadzēja) un nepacietīgi gaidīju ziņu no savas dzelžu kastes. Šodien saņēmu īsziņu. Saņēmu darbā un ar priecīgu sirdi gaidīju darbadienas beigas, lai izmanotu savu slepeno kodiņu un pieskaitītos to ļaužu pulkam, kas ir izmantojuši šo patiesi brīnišķo pakalpojumu. Viss, darbs beidzās, priecīgi devos pie savas dzelžukastes. Ievadīju burvju kodu, atvilktne atvērās, es saņēmu savu mantu. Viss bija beidzies. Mēģināju vēl komunicēt ar dzelžu kastes ekrānu, bet... viss tiešām bija beidzies. Jutos nedaudz vīlies, viss bija pārāk ātri un vienkārši. Bet skatīsimies uz pozitīvo pusi - savu mantu es dabūju un arī sākotnējo mērķi sasniedzu. Ak, šie mūsdienu civilizācijas jaukumi!

Otrā daļa ir par to, ka pirms dažiem mēnešiem, kaut kad vasarā ēdu ļoti, ļoti garšīgu saldējumu. Tas bija šokolādes saldējums no lielās plastmasas kastes. Ražots Latvijā vai vismaz par tādu izlikās (ar uzrakstiem latviski). Kaut kāds no zināmajiem, lielajiem ražotājiem, bet tiešām neatceros, kurš. Kaut kāds vizuāls kastes tēls manā prātā ir palicis, bet lielveikalos savu īsto kasti neesmu vēl atradis vai arī vienkārši neesmu atpazinis. Atmiņā ir labi palikusi garša - ļoti šokolādīgs, tāds, ka pat nedaudz rūgtens. Neviens šokolādes saldējums nekad tik labi nebija garšojis. Klīstu pa veikaliem un mēģinu to atrast. Diemžēl neēdu saldējumu tik lielos apmēros, lai varētu sākt nogaršot visas kastes pēc kārtas, bet laikam tā būs jāsāk darīt. Varbūt kāds zina pareizo atbildi, lai man nav jāizmēģina visi varianti?

Mans pirmais minējums noteikti būtu Druvas saldējums. Šis:


Bet dīvainā kārtā RIMI veikalā šāds saldējums nav atrodams. Te es ļoti skaudri sajutu zaudējumu no tā, ka neiepērkos Maximā, jo 100 punkti, ka Maximā tas saldējums ir pilnas saldētavas. Jau gaidīt gaida mani parādāmies. Bet esmu nolokāms savā pārliecībā. Pagaidīšu, kamēr RIMI atvedīs pie sevis vai arī braukšu pats uz Saldu pakaļ.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..