Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

30. Jun 2014|09:56

veed_logs
Vēl es vēlos paziņot, ka mani nedaudz kretinē Anatolijs Kreipāns. Un reizēm kretinē daudz. Kā piemēram vakardienas spēlē, kurā piedalījās Meksikas komanda. Viens no galvenajiem spēlētājiem šajā komandā ir spēlētājs ar uzvārdu Dos Santos. Neesmu liels valodu speciālists un futbola speciālists ne tik, bet pēc manas sajēgas, Meksikā runā spāniski, bet spāniski Dos Santos ir Dos Santos, nevis kā Toļiks atkārtoja miljons reižu "Dos Santušs". Arī pārtraukumā neviens viņu nepalaboja un otrajā puslaikā blieza tālāk savu "Santušu". Es saprotu, ka viņš ir izkodis baigo fīču, ka Brazīlijā runā portugāļu valodā un tur atšķiras rakstība no izrunas pēc mūsu izpratnes, tāpēc šis dod vaļā savus "Ronaldu", "Roberto Karlušs" u.c. ārkārtīgi kompetentās izrunas. Tiesa gan viņš laikam ir vienīgais, kas tā dara, ir aizdomas, ka ne vācieši, ne angļi, ne krievi tā nedara. Varbūt vienīgi latvieši, kas skatās TV ar Kreipāna komentāru. Šorīt klausījos ziņas LR1, tur diktors arī bija iebraucis auzās ar "Dos Santušu".

Vēl man ir iebildumi, ka Toļiks reizēm vienkārši, teiksim atklāti, "dirš zaļu vasku" un, ja viņam noliek blakus kādu kompetentu personu, kā piemēram, Māri Verpakovski, kas ir spēlējis Horvātijā un komentēja spēli ar Horvātijas piedalīšanos, tad Toļiks ātri tiek izvilkts tīros ūdeņos. Varbūt tas ir iemesls, kāpēc viņš futeni parasti komentē lepnā vientulībā. Arī par Suaresa košanas nedarbiem viņš laikam neko iepriekš nezināja, lai gan skaitās futbola eksperts. Pat es, kā cilvēks, kas īpaši neinteresējas par sportiem no Internetu portālu virsrakstiem atcerējos par kaut kādu futbola kodēju, runā, ka šis jau kādus astoņus esot sakodis.

Tā jau nekas, reizēm intersanti paklausīties Toļika ļurināšanā, bet man šķiet, ka ar katru nākamo PČ un EČ marazma būs arvien vairāk. Dodiet kādus sakarīgus, svaigus komentētājus!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..