Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

Mājokļa jautājums 10. Jun 2014|22:44

veed_logs
Nesaprotu gaisā piekārtos vannasistabas skapīšus. Tagad mode tāda, skapītis vairs nestāv uz grīdas, bet ir piestiprināts pie sienas un apakšā tam ir brīva telpa. Arī šim modes untumam pēc neilga laika sprīža vajadzētu doties uz vēstures mēslaini. Skapītim ir jāstāv uz grīdas, nevis jākarājas gaisā. Jo īpaši mūslaiku vannasistabās, kur jau tā ir maz vietas un katram telpas kubikcentimetram var būt izšķiroša nozīme, jo īpaši, ja runājam par rezultātiem un performanci vienā no apdzīvojamās platības svarīgākajām zonām. Zaudējot vietu skapītī, kur ielikt kādu praktiski noderīgu mantu mēs iegūstam vietu, kur nevar ielikt nekādu mantu. Neatbalstu. Ok, ja uzliekam šo kompozīciju uz kājiņām, tad es varētu iziet uz kompromisu.

Toties atbalstu paklājus. Tieši tā. Kad būšu liels un bagāts, man mājās būs foršs paklājs. Šeit es nedomāju tos sovoku sintētiskos sūdus, ko var novērot blokmājās pa visu telpas perimetru. Te es domāju kvalitatīvu paklāju, kas ir darintāts ar rokām no kāda Austrumu dzīvieka vilnas. Gaumīgu un pieskaņotu interJēram. Vienīgi tas nedaudz liek domāt par to ļaužu likteņiem, kas ar savām rociņām tos ir darinājuši un par to, visticamāk, saņem grašus. Tā paklāju būšana Austrumos ir dikti interesanta un ar ļoti lielu pievienoto vērtību.

Esmu vienkārši pavilcies uz reklāmu:
http://www.delfi.lv/news/national/commercials/apmekle-afkhami-nassera-veikalu-riga-un-padari-savas-majas-labakas.d?id=44595822
http://afkhaminasser.lv/

Negribas nemaz prasīt, cik tāds skaistums maksā, es varētu iedomāties, bet aiziet uz to veikalu es gan gribētu. Labi paklāji ir tiešām forši.




Ok, šitas bija nedaudz pārspīlēti.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..