Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

14. Apr 2014|17:43

veed_logs
Īsumā par pēdējā laika svarīgāko notikumu, kas šobrīd izskatās pēc ziloņa istabā, par kuru neviens nerunā, bet parunāt vajadzētu.

Ir lietas, ko es nesaprotu un tiešām vēlētos saprast. Piemēram, kā Krievijā uztver notikumus Ukrainā. Pēc loģikas Putinam vajadzētu zaudēt tautas atbalstu, bet loģika, iespējams, te nedarbojas. Esmu dzirdējis arī viedokli, ka atbalsts Putinam tieši palielinoties. Kā tur īsti ir? Neesmu šajā informācijas telpā, tāpēc man nav ne mazākās sajēgas. Bet uzzināt gan gribētu, ko domā paši krievi (krievi ir tie, kas dzīvo Krievijā). Īstenībā baisāka apziņa ir nevis par to, ka valsti uz Austrumiem no mums vada asinskārs punduris, bet gan apziņa, ka tauta, kas dzīvo tajā teritorijā viņu atbalsta. Ceru, ka tas tā nav.

Otra lieta, kas mani patiesi interesē šajā sakarībā ir Krievijas interešu pārstāvji Latvijā - partija SC. Līdz šim nezinu nevienu tēmu vai jautājumu, kur šo divu intereses un viedokļi atšķirtos. Parasti viens pret vienu, nekādas atšķirības. Tātad jāsecina, ka arī šobrīd SC viedoklis ir tāds pats kā Krievijas oficiālais viedoklis. Diez, Ušakovs ar Urbanoviču sirdī ir priecīgi par savu ģeržavu? Paņem pa graķītim vakarā par jaunu teritoriju iegūšanu? Priecājas par katru nogalināto "fašistu"? Tur īkšķīšus par galīgo uzvaru un galīgu "fašistu" un "fašizma" iznīcināšanu Ukrainā? Es tiešām gribētu zināt, kas ir Latvijas russkojazično prātos, jo, kad es palasu delfus ru un tvnetu, tad, godīgi sakot, man kļūst ļoti riebīgi, man rodas vēlēšanās kaut ko darīt, jo šeit kaut kas ļoti, ļoti nav kārtībā. Pieņemu, ka SC viedoklis pamatā ir arī russkojazično viedoklis.

Un vēl mazs komentārs. Ja vēl pirms neilga laika urlu bantes lietojums būtu saistāms ar kolektīvo šizofrēniju par aizgājušajiem labajiem padomju gadiem un aklumu vērojot mūsdienu Krievijas realitātes, tad šobrīt urlu bante ir ieguvusi ļoti konkrētu vēstījumu. Šobrīd 2014.gadā Latvijā šis atribūts vēsta par to, ka tā lietotājs vēlas redzēt Latviju Krievijas sastāvā un krievu tankus Latvijas teritorijā. Ja līdz šim vēl to kaut kā varēja norakstīt uz "kara veterānu pieminēšanu", tad tagad ar veterāniem urlu bantei nav vispār nekāda sakara. Vai kādam šobrīd oranži melnā lenta saistās ar godu, cieņu, varonību, kara veterāniem? Ir kāds? Man tā saistās ar meliem, smadzeņu vājumu, nodevību, naidu, agresiju. Manis pēc var saukt arī par fašismu. Tas tā, gaidot urlu dzīres pēc dažām nedēļām. Būs interesanti pavērot šīs kopienas noskaņojumu.

Vēl kas ir ļoti uzkrītoši - SC klusē. Ja viņi tiešām būtu par saskaņu, tad viņiem vajadzētu ļoti skaļi pateikt savu viedokli šajā jautājumā. Pateikt skaļi, skaidri un nepārprotami, tā, lai tādiem, kā es nevajadzētu kavēties visādās nejaukās pārdomās. Bet viņi klusē, stostās un izvairās. Riebīgi.

Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..