Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

18. Mar 2014|09:38

veed_logs
Tā, nu beidzot kāds to pateica:
"Don't train for a triathlon or marathon while you're trying to build serious muscle and strength. You can train for both endurance and strength throughout the year, but not at the same time."

No šejienes:
http://www.menshealth.com/mhlists/get_more_muscle/You_Run_Too_Much.php

Tur arī virkne citu vērtīgu padomu par svaru cilāšanu.

Kopumā man iet labi, no "skrienu pavisam maz" pāreju pie "neskrienu gandrīz nemaz", bet katru nedēļu vismaz vienu mazo skrējienu tomēr gribu izskriet. Iemesls - ceļgali vēl nav pilnībā atguvušies no gada nogales pretdabiskā skrējiena. Bet atgūsies, dosim tiem nedaudz laiku! Toties tagad varu normāli cilāt svarus, nekas netraucē. Jo īpaši beidzot var normāli dot virsū uz kājām! (skatīt arī iepriekšējo ierakstu) Skriešanu nedaudz aizvietoju ar velotrenažieri un eliptisko trenažieri. Un arī nedaudz braucu ar velo, to plānoju darīt vairāk. Šobrīd pieturos pie principa - vismaz 20min. kardiotreniņa katru dienu. Papildus tam arī labi ēdu un labi guļu. Esmu arī atkal nomainījis zāli, pret daudz, daudz lētāku variantu tikai nedaudz zaudējot komforta līmeni. Kopumā labs darījums.

Rezultāts tam visam ir tāds, ka esmu labā formā, lai neteiktu, dzīves labākajā formā. Un forma turpina uzlaboties! Bikses slīd uz leju, sūdus gandrīz neēdu, no tā neciešu un gaidu, kad pienāks moments, ka būšu sasniedzis vislabāko sevis versiju.

Paralēli emocionāli trenējos un domāju par NRM (jo fiziski šobrīd nesanāk). Esmu arī pieteicies stipro skrējienam. Īsti nav saprotams, kāpēc, bet laikam to uzzināšu pēc kāda pusotra mēneša.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..