Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

12. Dec 2012|21:56

veed_logs
Turpinot pozitīvo ziņu apskatu varu pastāstīt, ka šoreiz pirmo reizi dzīvē biju uz masāžu. Nevis tādu, kur jaunuve ar plikiem pupiem kaut ko apgrābsta vai arī kur tev vienkārši izspaida mīkstos audus, bet gan uz īstu masāžu, kurā saliek pa vietām kaulus. Manā gadījumā muguru, plecu, gurnu u.c. Sava aroda speciālists paklausās ar ausīm, tad izspaida un paklausās ar rokām un tad saliek visu pa vietām. Es pat nezinu, vai masāža ir īstais apzīmējums tādai procedūrai.

Pirmais iespaids ir tāds, ka tagad es jūtos krietni labāk, nekā, piemēram, vakar. Plecs nekrakšķ, amplitūda nedaudz cita, mugura arī beidzot jūtas ļoti labi. Esmu arī uzzinājis vis kaut ko jaunu. Piemēram, ka kājas man ir "super", viss ok (proporcionālas un veselas). Prieks bija to dzirdēt. Otrs tas, ka jāstaipa mugura (tieši vidusdaļa), jo tas ir būtiski gan muguras veselībai, gan kopējam ķermeņa atjaunošanās procesam. Caur muguras vidusdaļu gar mugurkaulu ejot svarīgi asinsvadi, kam ir liela nozīme apasiņošanai un līdz ar to atjaunošanās procesam. Ja mugura ir labi izstaipīta, tad asins plūsma ir labāka un cilvēks varot atjaunoties daudz ātrāk. Atjaunošanās notiek pa nakti. Cilvēks ar veselīgu muguru guļot 4 stundas varot atjaunoties labāk, nekā viens otrs 10 stundās. Vēl ir moments, ka kāju problēmas var būt saistītas ar muguru. Kā, piemēram, manā gadījumā. Pēdējā laikā skrienot lielākus gabalus sāka vilkt vienu augštilbu. Patestēšu vēl pa brīvdienām, kā skrienas ar jauno muguras pozicionējumu. Vēl es uzzināju, ka šķībais plecs bija traucējis pirmajai (augšējai) ribai veikt pilnu kustību elpošanas procesā. Tagad man būs arī lielāka plaušu kustības amplitūda. Pārbaudīsim!

Paskatīšos, kā man ies ar sportiem un ziņošu par rezultātiem. Bet jau tagad varu ieteikt izmantot šādu lietu. Jūtu, ka aiziešu vēl kādu reizi salikt visu pa vietām. Nepatīkami nav, izņemot nedaudz to momentu, kad tev bāž roku dziļi zem ribas un mēģina tur kaut ko kārtot, bet kopumā daudz feināk, nekā, piemēram, pie zobārsta.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..