Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

Māāāālacītis!!! 26. Nov 2012|23:24

veed_logs
Tikko pabeidzu:
Averss


Reverss

... vai arī otrādi

Šis būs baigi labs. Vēl glazūru uzlikšu rīt.

Vēlāk:
RECEPTE (pēc atmiņas):
8 olas
3 glāzes miltu
3 glāzes cukura (vareni salds!)
350g sviesta vai margarīna
1 nepilna ēdamkarote sodas
5-10 ēdamkarotes kakao (atkarībā no ēdāju samaitātības pakāpes)

Visu sajauc kopā (ir vērts lietot mikseri!). Es sāku ar olām, cukuru un kakao. Cukura ir daudz, var mazināt, ja ir vēlme, jo viņu pat tā īsti nevar izšķīdināt, bet man patīk salds. Pēc tam liek klāt sviestu vai margarīnu, kas pa to laiku jau ir ielikts nedaudz pakust uzsildītajā cepeškrāsnī un uzreiz liek arī miltus, kuros iejaukta soda. Visu sajauc, ietauko formu un cep. Es cepu 180 grādos. Beigās vēl pārliešu ar šokolādes glazūru. Veikalā tādu paciņu var nopirkt, ko uzsilda ūdenī un pārlej. Ā, vēl es liku klāt mīklai vaniļas cukuru (bet nezinu, vai tas ko līdzēja).

Principā ĻOTI parasts kēkss. Ja neskaita, ka daudz cukura un daudz kakao. Protams, vieta variācijām kakao <=> rozīnes, žēvētas aprikozes u.c. u.t.j.pr.

Man sanāk tāds mīksts, salds, šokolādīgs un relatīvi pufīgs (vismaz pagājušajā reizē sanāca).
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..