Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

Second best (is all the rest?) - [shi-kah-goh]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Duālas man sajūtas par 'mūžam otrajiem'. No vienas puses, lūzerisms kaut kāds. Kas i, nevar saņemties un uzvarēt? No otras puses - vienmēr pirmais ir stresaināks, vai-tik-kāds-nenogrūdīs-no-troņa, ambiciozāks, lecīgāks, bravūrīgāks, trauksmaināks, ..,...
Savukārt, tam mūžam otrajam atkal ir laiks apdziedēt savus kompleksus (sic!) un pamazām mīt tam pirmim uz papēžiem, smaidot kā Češīras Kaķim. Vai izdevelopēt alternatīvus, kūlākus attraction patternus, būt savādākam, rimtākam, atrast pirmā vājos punktus un pārspēt to šai žanrā.

Tieši tā es jūtos par Čikāgu. Oficiāli dēvēta par Second City (ASV visiem štatiem un lielākajām pilsētām ir nick names) vai par Windy City (sveiciens Liepājai!), Chi tiešām atstāj savādāku sajūtu kā NYC, vietām daudz, daudz patīkamāku un rimtāku. Man ir sacījuši, ka es esmu viens no nedaudzajiem awkwardajiem īpatņiem, kas NYC ierauga par miera ostu. Tad nu lūk, ziniet, Čikāga ZZ-eksplozīvo-vērtību-skalā ieņem vēl mierīgākas un sapņainākas vietas statusu.

Apstākļu specifikas dēļ, īsajā, bet spilgtajā apmeklējuma laikā mana uzmanība galvenokārt bija pievērsta arhitektūrai. Pretstatā NYC (man riebjas vislaik salīdzināt, bet nekas cic neatliek, sorry), tur kāds paīstam ir piedomājis pie stila izjūtas, tā ar garšiņu izveidojis, piem. parciņus un atpūtas zonas tieši manai īpatnējai gaumei. Jauks japāņu stila dārziņš-parciņš. Absolūti astonishing Millenium Park ar elektroniskiem attēliem apgādātām skulptūrām-strūklakām, apbrīnojamu pulētas metāla virsmas akmeni falša tora formā, Pedvāles stila puķu dārziņu, Frank O. Gehry projektētu koncerthalīti un vienkārši sirdi plosošu akomponējošu metāla-koka pastaigu taciņu.

Atrodoties šeit arī izdomāju alternatīvu dārdzības indexu, savējo. Prestatā $/McDonalda komplekts indexam, man ir Starbucks relatīvais index, i.e. cena par Grande Mocca+Turkey Sandwich. Chi iekabina TriState, 7.45 vs 12.70. Ir ko apdomāt, huh?

Vispār. Neesmu jau es nekāda tur Lonely Planet filiāle. Subjektīva muldoņa :) Aizbrauksiet paši - redzēsiet. Būs labi. Kā vienmēr.
Bildes kur parasti - http://www.flickr.com/photos/vedjmah/

Love you. Just you, The One. Can't you really figure out? :)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba