Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi


Emē. Jā. Sievietei ir jābūt skaistai, seducējošai (seduktīvai), atraisītai un estetiskai jelkurā dzīves situācijā. Nevienu brīdi nedrīkst ļauties šai tik klosterīgajai vēlmei pēc Pieklājīga sporta tērpa, kurā NEVĒLIES eksponēt savas dabas mātes dāvanas, jebkurā vietā izvietotās. Tāda rīcība tiktu vērtējama kā ļaunprātīga Patiesības noklusēšana, kā būšana suņam uz siena kaudzes.
Tāpēc snovborda biksām nebūs sildīt nieres, snova jaciņas patīkami atsedz nabu utt. funkcionāli atkailina, savukārt teniss tak vispār ir ārkārtīgi mākterindziski- erotizēts sporta veids.

Par piemēru var jemt arī Baseina Peldkostīmus. Katram pelžoņam skaidri ir fizikas pamatlikumi, bet atsevišķi ražotāji tomēr vēlas ienest saulaino kalifornijas pludmaļu pieticīgo bikini estetiku 50 metrīgajās, hlorētajās distancēs. Jādomā jau ka acu mielošanai tas ir gana jauki, abet kaut kā ne vienmēr šķiet gauži nepieciešams, kur nu par ērtību, ziniet.

Turies. Paskaties iekš 100% sporta- tas ir mazāktrendīgs, vairāk oldskūlīgajiem konservatoriem domāts. Abidas un Nike jau vairāk uz blingiem, sporta tērpi MTV skatītājiem. :)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba