Krustvārdu mīkla

Sweetie

Anna Marija Levi

Sweetie

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Katru reizi, ieberot kafijā cukuru, domās sevi piebremzēju un noskaitu mazu lūgsnu par dievzemītes rafinētāju pēdējām dienām.
Cukurbiešu cukurs ir nesalīdzināmi saldāks par cukurniedru, kuru man bija tā nepieciešamība ikdienā lietot pēdējo laiciņu un tādējādi ir izveidojies paradums bērt kafijā 4-6 dozas/iepakojumus.

Skrejat, sapērkat krājumiņus, kamēr vēl ira.
Drīzi mūsus pielīdzinās pielīdzināmajies un Liepājas un Jelgavas Saldme vairs nebūs uz mūsu galdiem.
  • turklāt, piemēram man te viena cukurslimniece stāstīja (es no tās slimības tiešām nekā daudz tur nezinu), bet gadoties tā, kad viebnrīd ir vajadzīgs tas cukurs un pie tam cukurbiešu cukurs, jo no cukurniedru nekāda labuma neesot, ko darīšot, kad nevarēs normālu cukuru dabūt, nezinot

    savukārt manos laukos izmēģinājuma kārtā tika vārīti ievārījumi un kompoti ar cukurniedru cukuru, piedoties, bet visi uzsprāga un sāgaja beigti.
    • jā. cukurniedru cukurs jau varbūt pats par sevi nebūtu slikts, bet tas ko aiz okeāna pārdod veikalos, ir tik dekalorizēts un sačakarēts, ka tas neder nekam, vispār nekam. nu, sērīgi katrā ziņā, nezinu kā lai to risina. Visam mūžam jau nesapirksi, un nav jau arī tik būtiski. Bet abidna ir.
Powered by Sviesta Ciba