Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

All the Light We Cannot See, 2023 miniseries

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Patīk Hjū Lorijs un torčījāt par Hausu bērnībā? Lūdzu, jums šeit!

Serčiks gan nemaz nav par to, bet, vismaz, manuprāt, par lietām, interesēm, vai procesiem, kas mūs spēj vienot, neraugoties uz pilnīgi dažādiem sociāliem slāņiem, izcelsmes valstīm un taktilām pieredzēm. Konkrētajā gadījumā panākumu un vienojošā atslēga ir mīlestība uz radioamatierismu un zinātni; un ticību gaišajam, lai cik tas arī banāli neizklausītos mūsu gadsimtā. Varētu pārmest zināmu sižeta līnijas nehomogēnumu, bet, hei, mēs neesam pārāk piekasīgi, un arī identiskā nosaukuma novele, uz kuras ekranizācija ir bāzēta, nav laikā lineāra un apskata dažādus laika nogriežņus dažādā secībā.

Darbība risinās dekādē pirms otrā pasaules kara un tā laikā, un, šķiet, uzsver to, ka koncepta Fuck The System ieaudzināšana kopš bērnu dienām ir ārkārtīgi svarīga personību veidojoša šķautne.

Jauks ritms, patīkams matēts gaismojums un idilliska senlaicīga Bretaņas piekrastes ostas pilsētiņa kā galvenā darbības vieta. Tas viss ir licis tomēr Rotten Tomates vērtēt šo uz 5.1/10 un Metacritic - uz 36/100, ar kopējo slēdzienu Generally Unfavorable, bet mēs, paseklie mežmalas iedzīvotāji, esam optimistiskāki un sakām solid 7/10. Favorable!
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba