Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

ja man būtu kaut kā jākategorizē atmiņa in question, tad es teiktu, ka tā ir sapnī piedzīvota atmiņa par atmiņu 1-4 gadu vecumā. ņemot vērā, ka sapņi vispār ir neskaidrs lielums, pati atmiņa arī nebija skaidra, bet sajūtu kopums, un atmiņa bija no vecuma 1-4 gadi, kas ir zināms kā ļoti neuzticams vecums atmiņām, man būtu ļoti liela skepse par šādas atmiņas uzticamību. it īpaši, ja aizejot pie terapeita pēkšņi šāda atmiņa kļūtu skaidrāka, jo nebūtu pilnīgi nekādas iespējas zināt vai tā ir īsta atmiņa vai arī izdomāta, vai kaut kas pa ceļam pie terapeita praimoja šo atmiņu, vai arī terapeits to iedvesa. subjektīvi tās visas liksies pilnīgi vienādas un pilnīgi īstas.

tāpat nav jau zināms, kāpēc šī atmiņa parādījās sapnī. varbūt tieši tāpat bija kāds agrāks praimeris agrāk pa dienu, kas izraisīja šīs sajūtas.

citiem vārdiem, jā, ir iespēja, ja varbūt šāda atmiņa ir patiesa, bet tikpat labi tā var nebūt patiesa un to nav iespējams zināt. ņemot vērā, kādos apstākļos šī atmiņa ir radusies, es teiktu, ka daudz lielākas ir iespējas, ka tā nebūtu īsta atmiņa.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba