mums topos šosezonu ir... nezinu kā nosaukt... puduņš laikam. bet pašizgudrotu recepti, līdz ar to proporcijas - uz čuju un intuīciju
apmēram tā:
biezpiens/ricotta - 1,5-2 paciņas
saldais krējums - visus 250 g var
olas - 1-2-3
1/2 citrons ar visu mizu
dažas karotes miltu
dažas karotes cukura
rieksti
rozīnes/žāvēti augļi
sakuļ blenderī biezpienu/olas/cukuru/krējumu/miltus un citronu. iemaisa sasmalcin'atus riekstus (mēģināts ar valriekstiem un mandelēm. ar valriektiem labāk garšoja, žāvētas plūmes (mums bija).
kūkas formu ieziež ar sviestu un iekaisa mannā, ielej mīklu un cep (arī nezinu cik, 30-40 minūtes laikam)
re, kaut-ko līdzīgu atradu:
http://www.mammamuntetiem.lv/articles/1 2485/biezpiena-riekstu-un-cepumu-pudins/
apmēram tā:
biezpiens/ricotta - 1,5-2 paciņas
saldais krējums - visus 250 g var
olas - 1-2-3
1/2 citrons ar visu mizu
dažas karotes miltu
dažas karotes cukura
rieksti
rozīnes/žāvēti augļi
sakuļ blenderī biezpienu/olas/cukuru/krējumu/miltus un citronu. iemaisa sasmalcin'atus riekstus (mēģināts ar valriekstiem un mandelēm. ar valriektiem labāk garšoja, žāvētas plūmes (mums bija).
kūkas formu ieziež ar sviestu un iekaisa mannā, ielej mīklu un cep (arī nezinu cik, 30-40 minūtes laikam)
re, kaut-ko līdzīgu atradu:
http://www.mammamuntetiem.lv/articles/1