Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

Interesanti, kāpēc tādu Q8-400 ielika lidojumā uz Amsterdamu, kur taču itin viegli prognozēt, ka vairumam pasažieru būs līdzi kas vairāk par laptopu. Varbūt kārtējo reizi kāda lidmašīna bija noplīsusi un nebija ko likt vietā. Tas nepārsteigtu.
Tai pat laikā Q8-400 ir itin piemēroti īsajos reisos, vismaz no tāda "rītā turp, vakarā atpakaļ" pasažiera viedokļa. Laptopam vietas pietiek. Vienīgais, kas kaitina, ir, ka Rīgā tādos gadījumos nokļūšana līdz lidostai obligāti notiek ar autobusu.
Starp citu, atceros, ka to vienīgo reizi, kad lidoju ar KLM no Amsterdamas uz Rīgu, viņi arī izmantoja kaut ko neganti šauru un miniatūru. Bagāžas plauktos vietas pietika aptuveni vienam laptopam.

Pašam gan cita sāpe - aB murgainais ziemas saraksts, kur ir pazudis manis ļoti iecienītais reiss Stokholma - Rīga 17:40. Reisa pazušanas sekas tādas, ka līdz pat pavasarim man būs jāizvēlas (īstenībā izvēle ir stipri nosacīta), vai no Stokholmas uz Rīgu atpakaļ braukt jau pusdienlaikā vai arī jākvern tur teju līdz deviņiem vakarā, aizmirstot par atgriešanos mājās pirms pusdivpadsmitiem vakarā var aizmirst. Kāpēc reiss pazudis, nav skaidrs, jo visas tās reizes, cik lidoju oktobrī, lidmašīnas bija pilnas. Tāpēc atrunas par tūrisma sezonas beigām disonē ar veselo saprātu, bet citi iemesli prātā nenāk. Un tas rada skumjas un nemieru.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba