Krustvārdu mīkla

Neapmaksāta reklāma: VADC

Anna Marija Levi

Neapmaksāta reklāma: VADC

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apnicis, ka valsts pieprasīto un darba devēja garantēto atvaļinājuma dienu skaits ir nepietiekams?
Steidzami vēlies 2 papildus brīvdienas, labi padarīta darbiņa sajūtu un paplašinātu soc.-antro. novērojumu bāzi? Varbūt tev ir kāda no sevišķi retajām vai tieši patlaban Asins bankā trūkstošajām asinsgrupas un Rh faktora kombinācijām?



Vēl klāt pie šī jau tā brīnumainā komplekta nāk iespēja nodzerties bezgaldaudz saldas tējas (pazīstamas arī kā "Дай мне напиться железнодорожной воды") ar Selgas cepumiem, uzzināt kā izskatās un pat saņemt personīgai lietošanai paciņu ar sausās pārtikas devu, un voila! vēl 3 latus rehabilitācijas vajadzībām!
Kur nu vēl bezmaksas apskate pie terapeita un asinsanalīžu nodošana HIV, Hep. A, b, c klātesmei; Hb un eritrocītu līmeņa noteikšanai, asinsgrupas atkārtota pārbaude.

Dodies uz sev tuvāko Valsts Asinsdonoru centra punktu vai Asins pārliešanas staciju un piesakies par donoru! Godavārds, jautrība visai dienai garantēta; turklāt vismaz man ir tāda gaisīguma un viegluma sajūta.
Vairāk informācijas:VADC un šis raksts arī jauks.
  • es izlasīju, bet nospriedu, ka man tiešām ir vienalga, ko viņi ar tām iesāks. Gan jau ka pa taisno nevienam netransfuzē, pārstrādā kaut kādās plazmās un tad buras tālāk ;)
    • Pēdējais 2 vai 3 reizes mani izbrāķēja, teica, ka man pašai tās vēnas noderēšot. Kad vajag asinis analīzēm ņemt, gandrīz vienmēr ir baigā čakarēšanās.
      Ir pat man bijusi tāda epizode, ka nepieciešams injicēt zāles un to mēģina pēc kārtas izdarīt vairākas medmāsas, kamēr es jau ģībstu nost no tās vēnu bakstīšanas.
      Nez, tas var būt iedzimts - tēvam švakas vēnas, meitu ar nesen baigi nomocīja, mēģinot asinis paņemt.

      Bet vispār - redzēta neesi simts gadus, labi, ka vismaz te var tavām gaitām līdzi pasekot.
      • Nu jā, tas tāpēc, ka mani ir relatīvi grūti ieraudzīt, ja 5 dienas nedēļā jādzīvo Ventspilī. Un tad jau brīvdienas paiet tādā trakā notikumu virpulī, bet akurāt par tevi nesen iedomājos, ka baigi gribētos satikt, un tā ;)
Powered by Sviesta Ciba