Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

Avioziņu kārtējais laidiens

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, mani mazie draudziņi, atkal pienācis laiks jaunumiem avioziņu frontē. Šoreiz ar mazliet savādāku noskaņu.

2008. gada februārī es šausmīgi jūs visus koļīju braucienam uz kārtējo psihodēlisko kino festivālu Hantimansijskā. Vienīgais, tā sakot, ierobežojums bija tāds, ka es varēju atrast akurāt vienu aviosabiedrību, kas apkalpo Hantimansijskas reģionu: tā bija tolaik man mazpazīstamā transcendentālā kompānija UT Air Aviation. Notikumu norises brīdī viņiem vēl nebija IATAs koda. Mūsdienās, as we speak, šis tas ir mainījies: kods ir dabūts (2008. gada decembris) un mājaslapā iekš FAQ slavenais jautājums #4 par ieročiem lidmašīnā ir nobīdījies uz 5. vietu, jo iestarpināts jauns jautājums #2: Where can I learn about how to transport fishing rods – they are long and I will not be allowed to take them to the passenger compartment. Will I have to send them separately?

Kāpēc es jums to visu stāstu, jūs iespējams jautāsiet?
Lūk, kāpēc! UTair Aviation ienāk Rīgā! No šodienas mums visiem ir iespēja lidot uz Maskavu pat četrreiz dienā!!! Un atpakaļ arī. Un tikšana uz Hantimansijsku nupat ir sūds-jautājums.
Varbūt es pat par to visu tik ļoti neceptos, ja vien no rīta Dzintaros Meža prosp. un Skujenes ielas stūrī novietotajai daudzsološajai jaunprojekta ēkai garāmbraucot nebūtu izlasījusi vēstījumu uz fasādes, izpildītu dzeltenā uz zila fona, uz gigantiska palaga, kas vēstīja "LAIPNI LŪDZAM ES!" un "YOUR PASSPORT TO EU".
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba