sajūtu cilvēks - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Oct. 2nd, 2018|01:06 pm

dooora
Īsā atbilde ir jā. garā – ne vienmēr.

Garo atbildi ietekmē: a) apgaismojums & b) taksonōmiskās problēmas.

a) neatkarīgi no kaņepju šķirnes vai (pa)sugas, tās visas „ražo” tetrahidrōkanabinōlu jeb THC – vienu no 100+ kanabinoīdiem, kas konstatēti kaņepēs – un tā ir galvenā psihōaktīvā komponente, ja runājam par apreibināšanos. Atšķirīga ir tikai THC koncentrācija. Latvijankā jeb kūtspakaļā tā būs pārāk maza, lai pīpātu ar prieku, it īpaši pēc lietainas vasaras, taču šosezōn varētu mēģināt ;) Ne velti kriminālkodekss pat to Cannabis Sativa Vulgāris liedz audzēt siltumnīcā vai zem lampām…

b) zinātnieki vēl strīdas, cik tad to kaņepju sugu un/vai pasugu vispār ir, nemaz nerunājot par to, vai ir tādas parastās kaņepes. Parasti izšķir C. sativa (sējas), C. indica (Indijas) un C. ruderālis.

Līdzjūtība lietotājai vacatiō! Bojāt sētu, bez piekrišanas līst svešā īpašumā un vēl to demolēt vai demontēt neapšaubāmi ir pārkāpums, par kuru pienākas pa kaklu. Lai kā man negribētos piekrist Šellijas versijai (galvenokārt jau tikai tonim), tiešām ļoti liela iespēja, ka burlacību veicis kāds pīpātkārs pusaudzis. Jo atlikušās divas iespējas – Bez tabu! & LR Valsts policija – noteikti tiktu pamanītas. Par minimālu attaisnojumu puikam varu vien bilst, ka viņš, visticamāk, jautājumā ir tikpat mazizglītots kā viņa mamma. Vai mūsējās, jūs ieskaitot. (tas nav uzbrauciens, vnk. fakta konstatācija)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.