|
Nov. 25th, 2017|11:45 pm |
ir laba lieta, bet jāpiešaujas ar šķidruma lietošanu, ja ielej par daudz var iet pāri un sabojāt ierīci vai vēl ļaunāk. mans tēvs tādu nopirka un ir starā, ēst taisa tikai tur. visu - sākot no zupām (sautējuiem) un beidzot ar kūkām un kuličiem. esmu tādā cepusi lielu gaļas kluci kā cepeti. bija ļoti garšīgs un gatavs kādās 3,5h. teorētiski var vārīt arī biezputru, taisīt jogurtu u.tml bet paši neesam mēģinājuši. mazgāšana ir vienkārša - izņem to iekšējo 'katlu' un viss. man prasītos lai būtu iespēja vienā katlā ielikt vairākus, tad varētu vairākus ēdienus pēc kārtas, bet nezinu vai tāda iespēja vispār ir. darbojas arī kā termoss un ēdienu ilgi saglabā silti, tikai karstu to iekšu nevar izķeksēt un pilnu vnk nevar izņemt nezinu gan vai lietošanas vaina (jo tēvs tiešām gatavo tikai tajā) bet pirmajam ļoti ātri sagāja kkas elektronikā un otrajam sāka nevienmērīgi cept, bet nu tur varbūt lietotājs pie vainas |
|