sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 30th, 2017|11:15 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:March 30th, 2017 - 11:52 am
(Link)
aprakstos rakstīts, ka ergosomā var likt no 4 mēneši. Man vajag tagad. babybjornam rakstīts, ka var no 3,5 kg un 1 nedēļas vecuma. hmm.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:March 30th, 2017 - 12:47 pm
(Link)
Babybjorna 'no 1 nedēļas' ir vairāk 'tas nekad nav labs, kāpēc gan nenēsāt no 1 nedēļas, kamēr bērns vēl ir maziņš in viegliņš un dizaina neērtība nav tik uzkrītoša'.

Ergosomu 'no 4 mēneši' ir galvas atbalsta trūkuma dēļ. Dažām arī dēļ 'nevar pievilkt gana cieši'/būs bērnam par lielu' (bet tam ir risinājumi).
Vairumu bērnu var nēsāt ātrāk. (tās, kas nēsāja no 'biš virs 2 mēneši' gan bija ar bērniem virs 97% līknes izmēros).

Bet!

Risinājumi ir *)infant insert (kas ir daudziem ražotājiem ir, bet manislingi gan laikam netiks tirgots)

*)360 grādu ergo somas - LV uzreiz dabūnamās būs ergobaby un cybex. Tas pats mīnus kas babybjorn sākumā, bet vismaz paaugoties ir lietojams produkts, nevis pēc vēl pāris mēnešiem vajag ergosomu parasto

vai, mcGyver - *)sarullēts mazdvielītis kaklabalstam (skatīt slingu instrukcijas) + sarulēta sedziņa zem dibena - https://everydaybabywearing.wordpress.com/soft-structured-carriers-faqs/#11 un, opcija - pieturēt galvu ar roku - vismaz vienu brīvu roku tomēr dabū. Jebkura klasiskā ergosoma+šis joprojām ir labāk par ķengursomu (babybjorn).

Jebkura manislingi tirgota ergosoma būs 'ņem, ir laba'. Tas ir detaļās, kas labāk patīk materiālu, aizdares ziņā, vizuāli un 'citur var dabūt lētāk'.