sajūtu cilvēks - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 9th, 2016|04:37 pm

f_g
Es cepu no graudaspēka maisījumiem. Tiesa, maizes krāsnī, kas pati trīs reizes visu maisa un raudzē.
Tomātu-bazilika man šķiet viena no tām, kurām ir maz izteikta tā tomātu-bazilika garša/smarža. Biežāk esmu cepusi sēklu maizi, šokolādes maizi, miežu maizi ar cepamo pulveri.
Arī maizes krāsnī cepot, pufīga tā nesanāk. Tomēr pilnais grauds nedod to gaisīgumu. To zinu arī no pieredzes, cepot kūkas un mazkeksus (mafinus).
Ja gribas gaisīgāku, tad pamēģini tos vācu maizes maisījumus, kas ir rimi, stockman. Mūsmājās tie arī tiek regulāri cepti.
Vēl viens variants - eksperimentēt pašai ar mīklas gatavošanu.
Un vēl viena lieta - maizei, manuprāt, tomēr patīk mīcīšana. Tā nav nekāda kūka vai cepums. :)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.