sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 25th, 2015|11:24 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Vakar plaši atvēru savas virtuves durvis indiešu virtuvei.
Izmēģināju vistas un pelēko zirņu kariju ar rīsiem kā Stockpot un sanāca bezgala labs.

Tas ir svarīgi, ja? jo visa tā virtuves padarīšana bija tā apnikusi, nu TĀ, ka pusi nedēļas uz pusfabrikātiem dzīvojām.
Un vēl pamazām sāku apgūt eco produktus. Ne tā fanātiski, bet palēnām.
Ar piena produktiem viss labi, vēl dārzeņu jautājums jāatrisina.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:February 25th, 2015 - 01:21 pm
(Link)
Es vienvakar gatavoju rīsu nūdeles un tām klāt cepeškrāsnī gatavoti dārzeņi siera mērcē.

Vakar bija kuskus ar dārzeņiem.
Šovakar iespējams gatavosim kičeri.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:February 25th, 2015 - 05:58 pm
(Link)
rīsu un wok nūdeles ir apgūtas. Kuskusu ēdam ar gaļas/sēņu mērci, kičeri nezinu.
[User Picture]
From:[info]zelta_sieviete
Date:February 25th, 2015 - 10:47 pm
(Link)
Stockpot ir mans pēdējo nedēļu prieciņš! Īsti gardumi par ļoti saprātīgām cenām :)
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:February 26th, 2015 - 01:00 am
(Link)
Mums tur bij labdarības pasākums, no tā arī uzzināju par tādu vietu. Un toreiz arī dabūju dāvaniņu-viņu kalendāru ar receptēm.
žēl, ka tik šauri viss. Runā ka pusdienas laikā tur grūti tikt klāt.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:February 26th, 2015 - 08:16 am
(Link)
vnk jāpastāv max 10 cilvēku rindā. bet tā raiti un garšīgi