|
[Feb. 23rd, 2014|06:25 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | romija |
Date: | February 25th, 2014 - 11:08 am |
---|
| | | (Link) |
|
Man delimano šķiet fantastiska (tā ar keramikas pārklājumu). Vienīgi nedrīkst uzliet eļļu un tukšu pārkarsēt, bet tas jau sačakā jebkuru pannu (ar pārklājumu). Es gan necepu katru dienu, tas arī fakts.
Zv pirktā tefal nokalpoja kādus gadus piecus, bet šeit pirktā daudz mazāk. Nez, laikam ražotāji dažādi. Tās nebija ar keramikas pārklājumu.
| From: | vacatio |
Date: | February 25th, 2014 - 11:27 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu vo-es nezinu kas sačakarē, bet nu tad es to esmu izdarījusi. Delimano pankūku panna kalpo labi, bet dziļā panna ir pilnīg pī.. . Abas ar vienādu pārklājumu, abas apmēram vienlaikus pirktas. Vienīgi tā baltā keramika ātri paliek brūna. Varbūt sačakarēju mazgājot, jo pankūku pannu neesmu tā berzusi, tā man melni brūna, tikai eļļu viegli nomazgāju nost.
| From: | romija |
Date: | February 25th, 2014 - 12:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Visticamāk pie vainas tā berzēšana. Virsējā pārklājuma kārtiņa nav vairs gluda un rauj klāt. | |