|
[Feb. 23rd, 2014|06:25 pm] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | From: | str |
Date: | February 23rd, 2014 - 09:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
parastās tērauda pannas bez pārklājuma ir labākais
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/161605/9655) | From: | vacatio |
Date: | February 23rd, 2014 - 09:31 pm |
---|
| | | (Link) |
|
a nerauj klāt?
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | From: | str |
Date: | February 23rd, 2014 - 09:40 pm |
---|
| | | (Link) |
|
kāpēc lai rautu? bet ja arī gadās- mierīgi var mazgāt , vismaz nekādi štrunti nav jāēd
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/161605/9655) | From: | vacatio |
Date: | February 23rd, 2014 - 10:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es nezinu kāpēc, bet man tā itāļu rauj gan pankūkas, gan karbonādi. Man vajag, lai es uzlieku kotleti un veselu dabonu viņu no pannas nost, nevis kasu un kamēr kasu nost, tikmēr tā kotlete vai pankūka jau izjukusi.
A kas par štruntiem?
Teflona daļas pārtikā nav veselīgas. Ja tefona pannā sāk raut klāt, tad pārklājums sācis lobīties, tā kaut kā. Mums pēdējam tefalam jau lietošanas sākumā sadalījās rokturis. Iepriekšējais eventuāli sāka cept klāt. Britu paziņas min, ka vai nu man tefal karma slikta vai mums te slikti tefali veikalos, bet nu... Jā. | |