|
[Jan. 3rd, 2011|08:29 pm] |
saņēmos un taisiju hinkaļus. Sanāca slikti. sen nekas tik slikti nebija sanācis. Mīkla kā gumija, gaļa sausa un cieta. kaut gan tipa svaiga un nesaldēta. Ja kāds ir taisījis un sanācis labi, es pieņemu padomus. Der arī par pelmeņiem. |
|
|
Comments: |
| From: | str |
Date: | January 3rd, 2011 - 08:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ko gaļai klāt liki? kā mīklu taisīji?
Receptē un arī Rītiņš vienkārši pateica - sajauc ūdeni ar miltiem, tā arī darīju. Miltus sijāju. Sākumā jaucu ar kuļamo, tad ar rokām mīcīju. Gaļai klāt sāli, piparus, dilles, pētersīļus. Oriģinālajā receptē ir kaut kāds Gruzīnu zaļums, tā man nebija, tāpec liku vietējos. Tas arī viss. Cik precīzi varēju sekoju norādījumiem, bet nu par to mīklu nekur nebija sīkāk process.
| From: | str |
Date: | January 3rd, 2011 - 08:56 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu pelmeņiem zinu ka daudz sīpolus vajag, tad nav sausi. bet ja gaļa pusuzpusi- tad jau cūkgaļu liek trekno. kaut tagad jau veikala gaļā ir ūdens ar gana daudz:(
mīklu rullē ļoti plānu, gandrīz caurspīdīgu, i tad nav gumijaini. mana ome- mīklai tējas novārījumu lēja klāt.
Vot par to, ka mīklu plānāku vajadzēja, ar iedomāju. Bet bij bail, ka gaļa kritīs ārā.
| From: | str |
Date: | January 3rd, 2011 - 09:04 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nea- nekrīt gan | |