sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 3rd, 2011|08:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:January 3rd, 2011 - 08:52 pm
(Link)
Receptē un arī Rītiņš vienkārši pateica - sajauc ūdeni ar miltiem, tā arī darīju. Miltus sijāju. Sākumā jaucu ar kuļamo, tad ar rokām mīcīju.
Gaļai klāt sāli, piparus, dilles, pētersīļus. Oriģinālajā receptē ir kaut kāds Gruzīnu zaļums, tā man nebija, tāpec liku vietējos.
Tas arī viss. Cik precīzi varēju sekoju norādījumiem, bet nu par to mīklu nekur nebija sīkāk process.
[User Picture]
From:[info]str
Date:January 3rd, 2011 - 08:56 pm
(Link)
nu pelmeņiem zinu ka daudz sīpolus vajag, tad nav sausi. bet ja gaļa pusuzpusi- tad jau cūkgaļu liek trekno.
kaut tagad jau veikala gaļā ir ūdens ar gana daudz:(

mīklu rullē ļoti plānu, gandrīz caurspīdīgu, i tad nav gumijaini. mana ome- mīklai tējas novārījumu lēja klāt.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:January 3rd, 2011 - 08:58 pm
(Link)
Vot par to, ka mīklu plānāku vajadzēja, ar iedomāju. Bet bij bail, ka gaļa kritīs ārā.
[User Picture]
From:[info]str
Date:January 3rd, 2011 - 09:04 pm
(Link)
nea- nekrīt gan