|
[Aug. 16th, 2010|09:46 am] |
|
|
|
Comments: |
prieksrocibas es varu iedomaties, es reiz fantazeeju,ka arii vareetu saadi darit, bet miinuss man bija: ka tad izpaliek taa forshaa spontanitaates sajuuta - sak, sodien gribas putna pienu vai tieshi preteeji - pelmenjus! bet, ja ledusskapis pilns salikts, tad jaaed kaa eedniicaa, savadak daudz aara sanak mest. mes jau tapat daudz atdodam aukles sunim, jo nakamaja diena nev vienmer tomer (preteji paredzetajam) gribas est to pasju, ko vakar. kapec tev nepatik galju saldet?
Nu, man kaprīzes parasti ir uz saldajiem ēdieniem. Tos tad arī variēju. Un variēju arī pa dienām. Nav noteikts, ka karbonāde jāgatavo otrdien. Ja sagribas siļķi, tad fileju atlieku uz nākamo dienu. Bet tas reti. Pēc saldēšanas gaļa paliek sausāka. | |