sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 16th, 2010|09:46 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Šīs brīvdienas laikam visiem bijušas pārākās.
Man arī :P
Varbūt ne nu pārākās, bet labas.
Apsvilināju pēcpusi saulē, aizmiegot uz matrača ezerā. Šausmīgi daudz peldējos, ciešami izgulējos, atvedu gurķus, sīpolus, burkānus, piparmētras un pieneņu lapas /trusim/ no dārza pie ezera.
Un vopšem viss labi, viss skaisti, tagad tik jāiet zaptes vārīt, jāizdomā ko darīt ar gurķiem un MV atvesto sēņu grozu.
Visa šīs nedēļas ēdienkarte jāpārrkasta dēļ savestajiem labumiem.
Tagad līdz piektdienai mierīgi var līt un būt auksti, lai varu pastrādāt.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:August 16th, 2010 - 12:34 pm
(Link)
tu raksti nedeeljai edienkarti ieprieks?
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:August 16th, 2010 - 02:50 pm
(Link)
Kopš ne pārāk sena laikā - jā, rakstu. Uzreiz tad arī rakstu 2 sarakstus ar tirgū un veikalā pērkamo pārtiku.
Tas ļoti ietaupa gan laiku, gan naudu.
Tāpēc, ka mans katrs "iebraucam veikalā pēc saldā krējuma" rezultējas ar vismaz stundu laika un 15 lvl mīnusā. Un šitādus sīkumus man savajagas katru dienu, ja neesmu iepriekš saplānojusi gatavojamo. Tad nu viņš ierosināja iepirkšanos nooptimizēt uz viens brauciens uz tirgu un 2 gājieni uz veikalu nedēļā. Un man ar vieglāk - nav katru otro rītu mostoties jāštuko ko gatavot un viss vajadzīgais ir ledusskapī :)) /šite kaut kur jābūt komatiem, bet nevaru izdomāt kur-jāiet atkārtot divdabjus/
Tā kaut kā. Un sanāk gluži labi. Vienīgais mīnuss - man baigi nepatīk likt gaļu saldētavā, tāpēc reizēm vairāk jāpaštuko ko un kā labāk.
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:August 16th, 2010 - 03:15 pm
(Link)
prieksrocibas es varu iedomaties, es reiz fantazeeju,ka arii vareetu saadi darit, bet miinuss man bija: ka tad izpaliek taa forshaa spontanitaates sajuuta - sak, sodien gribas putna pienu vai tieshi preteeji - pelmenjus! bet, ja ledusskapis pilns salikts, tad jaaed kaa eedniicaa, savadak daudz aara sanak mest. mes jau tapat daudz atdodam aukles sunim, jo nakamaja diena nev vienmer tomer (preteji paredzetajam) gribas est to pasju, ko vakar. kapec tev nepatik galju saldet?
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:August 16th, 2010 - 03:31 pm
(Link)
Nu, man kaprīzes parasti ir uz saldajiem ēdieniem. Tos tad arī variēju.
Un variēju arī pa dienām. Nav noteikts, ka karbonāde jāgatavo otrdien. Ja sagribas siļķi, tad fileju atlieku uz nākamo dienu. Bet tas reti.
Pēc saldēšanas gaļa paliek sausāka.