|
[Jun. 19th, 2010|01:16 pm] |
|
|
|
Comments: |
Bet nu pēc dubultdevas olu liķiera un cukura, kūka sanāca salda, sāli nejuta.
bet tas sāļums nav tik liels, šķiet. bet varbūt mums kūku receptes atšķiras, jo manā nav olu liķiera iekšā.
Ui, filadelfijas kūkai ir baigi daudz receptes. Gan cepamās, gan bez cepšanas.
tagad internetos nevaru atrast, bet es taisu to, kura jācep pa daļām dažādās temperatūras - vispirms pamatnīti vienā, tad tai salej virsū to sieru ar krējumu un ko tur vēl - pāris minūtes karstākā sep un tad šķiet stundu zemākā, tad viņai jāstāv nakti ledusskapī, tad jālej glazūra virsū un vēl jāstāv ledusskapī. [vai arī jāatdzesē -> glazūra -> ledusskapis pa nakti] tik sen nav taisīta. ļoti sakārojās.
Izklausās sarežģīti. Diennakti jātaisa, ja? Es taisiju no ievas virtuves, bez cepšanas.
Ievu pāršķirstu divreiz gadā esot ciemos un apmeklējot wc. nez kāpēc viņas parasti stāv tieši tur. nav sarežģīti - tik laiku it kā aizņem. divās stundās var tikt cauri un tad iet gulēt. tas jau it kā nav daudz. | |