|
[Oct. 29th, 2008|08:51 pm] |
|
|
|
Comments: |
Bija, bija! :) Un tiešām labi sanāca. Klau-Filadelfija tak arī ir sāļš siers, ja?
| From: | lee |
Date: | October 28th, 2008 - 10:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nē, patiesībā nav vis. Filadelfiju dažkārt cep kūkās. Izmanto līdzīgi kā saldo krējumu mazdrusciņ. Grūti man to garšu tā nolikt - drīzāk kkas pa vidu starp sāļu un saldu :)
ā! es zināju, ka cep kūkās, bet parasti ēdot sushi šķita, ka viņš ir sāļš. Nākamreiz jāaiziet lūdz sky, tur noteikti būs.
| From: | lee |
Date: | October 28th, 2008 - 10:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vēl drusku lidzīgs ir arī Mascarpone, ja tā viņu tur sauca. Bet Filadelfiju var Rimčikos dabūt. ņem to, kas bez piedevām! :)
vakar neatradu Rimčikā. ja nu vienīgi lielajos. Mna te tāds vidēja mēroga :)
hmm, dīvaini, jo as ir parasts siers, rimčikā ir jābūt, bet nu nepiekrītu Lee - mascarpone garša ir pavisam savādāka kā Filadelphia, mascarpone ir saldāks, filadelfija - ja esi ēdusi jogurtus bez nekādām piedevām, tad filadelfija garšo tieši tā.:)
Fetaki jau līdzīgi. Tikia feta ir izteikti sāļš. Rimi izstaigāju visus siera plauktus, bet neatradu. Pat zinu kā iepakojums izskatās :)
vēl ir stokmanī, pa 100% zinu:))
Tur au gan noteikti ir. Uz nākamo gatavošanu nopirkšu, tad jutīšu arī atšķirību :) | |