Ēnu Kaleidoskops: concerto allegretto@Black Masquerade

« previous entry | next entry »
Aug. 4., 2007 | 11:17 am
music: EHR

Jā, vakar Ēnu Kaleidoskops spēlēja Latvijā PIRMAJā Gõtu festivālā.
Sastāvs pirmatnējais: ģitāra, vokāls un vijole. Un, domājams, klausītāji nebija vīlušies.
Šim pasākumam, manuprāt, ir potences, neskatoties uz PāRSTEIDZOšI mazo apmeklētāju skaitu [tikai ap 50 cilv.] , neskatoties uz ne īpaši izdevušos organizāciju [nu beidz, pirmā reize vienmēr ir tā grūtākā, atceries kaut vai, kā sāka "ROZā PELDBASEINS"!!!]. Esmu priecīgs un pat mazliet lepns, ka esmu bijis klāt šajās ugunskristībās.
Kārtējo reizi pārliecinājos, ka industriāļi ir vieni no jedzīgākajām subkultūrām [ja vien to var uzskatīt par subkultūru [subbacultcha:)].
Jā, INDUSTRIAL skatuve un dīdžeji bija "cepuri nost!!!". Arī mani varēja redzēt deju zālē [lasi: muižas drupās] kratām "pačku":D

REZUMē:
protams, ka Latvju zemē spēcīgāka ir tieši INDUSTRIAL scēna, bet kāpēc gan neattīstīt arī gõtisko, kas brīžiem iet rokrokā ar pirmo?

DIENAS JAUTāJUMS:
kur jūs esat, visi gõti, pokemoni, vai kā jūs tur sauc?! ar tusēšanu pie ORIGO nekāds fests nesanāks:)

DIENAS IETEIKUMS UN CERīBA:
organizatoriem vairāk piedomāt pie techniskās un reklāmas puses, jo vieta, kas izvēlēta, nudien ir brīnišķīga! Paldies jums, ka jūs esat un uzdrošināties!!! Nākamgad būs vēl labāk!!

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {11}

(bez virsraksta)

from: [info]soria
date: Aug. 5., 2007 - 02:51 pm
Link

Īstenībā jau nevarētu teikt, ka viņi vieni visu organizētu, jo bija ļoti daudz cilvēku kas palīdzēja ar organizāciju (pēc tam dabūja vēl pa galvu). Vakar daudzi nemaz neesot nospēlējuši, jo SIN neesot ļāvis viņa tehniku izmantot. Nu tas tā, manējie vismaz diezgan sagruzījušies, bet drusku labā oma vēl ir saglabājusies.

Bet jebkurā gadījumā, doma jau laba, pie izpildījuma drusku tik jāpiestrādā. Nu nevar tik daudz dzīvot sapņos, ir jādomā kā tos realizēt, nevis tikai jāsapņo. Manuprāt, publika izteikti kulturāla bija, nevienu šmuci neredzēju, viss kārtīgs, viss savākts, pat benčiki tika miskastēs mesti, tā, ka sūdzības par šo publiku jau nu varētu paturēt pie sevis. Nu mēs vēl drusku padomāsim vai spēlēt, ja nākamreiz piedāvās šāda tipa open-air festā spēlēt, ja godīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais