Labas rytas!

« previous entry | next entry »
Jun. 14., 2010 | 09:21 am

+++
šorīt, braucot uz darbu, piefiksēju, ka daudzi cilvēki, īpaši vecie, nekāpj autobusā, jo redz, ka pilns. no sērijas: "Tāpat jau neviens apsēsties nedos...". Ja man paprasa, es dodu; tā ir kkāda slimība, vai kas - gaidīt no citiem kko, tikai elst un pūst, bļeĢ?, -a paprasīt neproti? kaut kādi iebaidītie...
+++
mana brīvdienu atklāsme: visi te seko kaut kādiem indiešiem, meditācijām, pagāniem, Jēzum, u.t.t, un uzskata, ka tas, kam viņi seko, ir vienīgais un patiesais, tā teikt, pasaules esencija. Būtu priecājušies, ka ir iespēja izvēlēties sev atbilstošāko mācību, nevis nolieguši citas. Teikt: "Es esmu pagāns! Trū," ir tikpat stulbi, kā teikt: "Es esmu kristietis! Trū!" vai "džainists", vai "musulmanis", vai kāda starpība kas, ja citu cilvēku izvēli tu nokakā bez īpaša pamatojuma, jo būtībā visas šīs mācības jau ir par vienu un to pašu.
+++
šorīt speciāli visiem smaidīju, jo riebjas šitās pirmdienas rīta sejas, kuras kkur steidzas un marinējas savā neapmierinātības marinādē [vai, cik daiļrunīgi sanāca:)]. Ja satiktu sevi, arī uzsmaidītu, neesmu jau nekāds paraugs. No rītiem spogulī sev tik sanāk uzsmaidīt.
+++
ā, cerams, šo Jūs jau zināt, bērniņi: http://kultura.delfi.lv/news/entertainment/culturenvironment/article.php?id=32453153
+++
LABRĪT! Bruņenieku laiki ir sākušies!

PUPDATE:
tā vietā, lai kko izskaidrotu, vnk izlemj bargāk sodīt. Bravo! Dzimtļaužu komplekss.

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {7}

vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Jun. 14., 2010 - 12:03 pm
Link

ja godīgi, es vsp nesaprotu šo maucīgo domāšanu, - principā, ja cilvēks paņem manu dziesmu, pārveido to, pirms tam man paprasot atļauju, kur ir problēma? ok, ja viņš ar to nopelna lielāku piķi nekā es, vai kļūst pat slavenāks, super, galvenais, lai neuzdod to dziesmu par savu. tātad problēma ir bijusi manā izpildījumā, ja neesmu spējis piesaistīt pietiekoši daudz klausītāju. ja jau mēs gribam, lai viss būtu TIK korekti, tad, piem., katrā radiostacijā, pirms, piem., atskaņot dziesmu BEHIND BLUE EYES, ir jāpaziņo: "Tā nav Limp bizkit, bet gan The Who dziesma!", lai viss būtu korekti, tā teikt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zilog

(bez virsraksta)

from: [info]3_5469mhz
date: Jun. 14., 2010 - 12:10 pm
Link

nu ja ar atļauju, tad jau viss kārtībā, bet ja bez atļaujas, tad tomēr kaut kā nesmuki.
es te laik pa laikam aizdomājos, ka mums visiem patīk šo to nopumpēt ik pa brīdim, bet no otras puses - uztaisīt kvalitatīvu mūziku ir elles darbs. Galu galā, lai kļūtu par profesionālu mūziķi ir jāmācās ilgāk nekā lielajam vairumam citu profesiju un specialitāšu. Un nav jau jābūt akadēmiķim, lai tās pašas ilgās stundas pavadītu slīpējot savu individuālo daiļradi. Bet daudziem patīk bļaut, ka mūzikai ir jābūt par brīvu. tā kā esmu cīnītājs abās frontēs.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Jun. 14., 2010 - 12:44 pm
Link

es arī abās frontēs, bet ar nosacījumiem.
tātad: ja man cilvis personīgi pavaicā, piezvana, vai kaut uz meilu atsūta - lūgtum! man tas būs pagodinājums, ja kāds vēlēsies koverēt manu dziesmu, un vrb "parādīt" to citā gaismā.
es noteikti esmu par to, ka mūziķim par savu darbu ir jāsaņem piķis, bet tas ir NOŽĒLOJAMI, ja tev jāmaksā par savu dziesmu atskaņošanu kādā koncertā. Mūzika vai filma par brīvu - cilvēki, kas saprot, kas šobrīd notiek industrijās, jau visu ir pateikuši, piem.: http://www.mango.lv/zinas/showbiz/muzika/toms-jorks-muzikas-bizness-driz-sabruks.m?id=32403011

Atbildēt | Iepriekšējais