ārprāc!

« previous entry | next entry »
Apr. 22., 2010 | 12:30 pm

nu, šī diena ir vnk ūber - gulēts dažas stundas, jāsaskaņo reklāmu maketi, jāskrien turp un šurp, plus vēl dzērums [bet kāds gan vēl dzērums???!!!] nav izgājis.
+++
ĒK vakardienas koncerts bija ūber, Nabaklabā skaņa uz skatuves ir lieliska! Vēlreiz saku PALDIES kamerādiem/kamerādēm un Oliveram.
+++
Tie, kas ar mani, un ar kuriem es gribēju runāt, nu, sorry, man vrb vajag vēl kādus 3 dvīņus uzklonēt, jo citādi es nespēju izrauties uz visām pusēm.:)
+++
Jā, šajā sakarā vsp iedomājos, ka [tas gan laikam izklausīsies pēc wannabee rockstar prasības, bet tā nav, vnk tīri cilvēcīga padarīšana] pirms koncertiem vnk sēdēt backsteidžā, ne ar vienu nerunāt, netikties, izņemot grupas dalībniekus, lēni malkot alu, plēst savstarpējos jokus u.t.t, vārdu sakot, koncentrēties koncertam. Protams, pēc tam - LAI DZĪVO ČŪSKU BALLĪTE:) Citādi sanāk tā, ka visi vis'laik' prasa: "Eu, nu kad tad jūs spēlēsit? Kā iet? Eu, nu kā paliek ar to..." u.tml. un - es nezinu, ko teikt!
Man jau tas viss patīk tiešām ļoti, bet netīk kāpt uz skatuves jau ar pusiztērētu enerģiju un vairākus alus izdzērušam.
+++
Ai, nu, jūs jau zināt, ka visi man patīkat tāpat:) Laikam esmu tipisks vīrietis, jo Pūce kkad teica, ka vīriešu problēma ir tā, ka viņi nespēj koncentrēties uz vairākām lietām vienlaicīgi. Nu, uz mani to var attiecināt vismaz 90% gadījumu:)

Eu, un tiešām LIELS PALDIES VISIEM, KAS ATNĀCĀT UN ATBALSTĪJĀT!

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {5}

vilkate

(bez virsraksta)

from: [info]vilkate
date: Apr. 22., 2010 - 01:13 pm
Link

Bet ceturtajam punktam visnotaļ piekrītu. Ir daudz labāk pirms koncerta visiem kopā emocionāli noskaņoties, sasparoties, utt., lai uzstāšanās būtu ar pilnu atdevi. Pēc tam jau kaut čūskas, šamaņus un mucu alus, ja ir tāda kāre. :)

Atbildēt