žarbo

« previous entry | next entry »
Apr. 8., 2010 | 09:13 am

tie, kas nebija uz koncertu vakar, noteikti neko īpašu garām nepalaida un neiztērēja lieku naudu.
visu cieņu māksliniecei, bet, vai nu savs laiks jau ir pagājis, vai vienkārši bija slinkums izdomāt kaut ko interesantāku, vai es nezinu kas. biju vīlies [ne es vienīgais].
dziedāt jau varēja vairāk, arī kādu lēno dziesmu prasījās, jo tā nemitīgā kačka reāli ieblieza pa pieri, diemžēl, šoreiz ne tajā labākajā nozīmē.
vispār bija sajūta, ka Žarbo iesilda nākamo grupu Nachtmystium - apm. 10 gadus veca black un vēl visādu tur metāl-novirzienu grupa no ASV. It kā nekā jauna, bet izklausījās krietni patiesāk, līdz ar to tīkamāk manai ausij. Kratīt matus gan nebija spēka. Vecums.
Likteņa ironija, bet šī [metāl-] grupa bija paredzēti kā iesildītāji, taču Žarbo kaut kādu iemeslu dēļ uzstājās pirmā. Laikam pat saprotu, kāpēc.

+++
gulēts pāris stundas, un priekšā atkal nepatīkama darba diena.

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {20}

(bez virsraksta)

from: [info]soria
date: Apr. 8., 2010 - 10:33 am
Link

Man laikam vairāk traucēja tie 2 prožektori kas spīdēja tieši acīs un klusais vokāls. Pieļauju, ka ejot uz koncertu, negaidīju neko īpašu un arī nesagaidīju :D Pēdējā laikā vispār ļoti reti kas spēj aizķert. Sāku jau baidīties, ka esmu kļuvusi veca un notrulinājusi savas maņas. Nezinu kur palikusi zosāda un tirpas dzirdot ko ūuuuber labu. Laikam pēdējo reizi uz mirkli zosāda uzmetās kad spēlēja Claustrum.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Apr. 8., 2010 - 12:10 pm
Link

es pieļauju, ja vokāls tiešām būtu skaļāks, būtu savādāk, jo dēļ kā gan viņa tik daudziem patīk, ja ne dēļ balss.

Atbildēt | Iepriekšējais