Ķermenis-mašīna-ķermenis

« previous entry | next entry »
Maijs. 10., 2009 | 09:41 am
mood: autopilots

+++
šai saulainajā un visnotaļ jaukajā svētdienas rītā atgriežos no trīs dienu STandART/Lip Service koncerttūres. piedzīvojumu un iespaidu - cik tik uziet [piem., geja dejas, porno TV viesnīcā, piena vāveres, u.tml.].
bet lūkošu īsi un konkrēti apstāstīt par vakardienas [09.05.] pasākumu "BODY MACHINE BODY" Tallinā.
+++
LIP SERVICE - lielisks duets no Zviedrijas. Pāris gan uz skatuves, gan dzīvē. Ja tev tīk THE KNIFE un KENT , tev patiks, jo ietekmes ir diezgan nepārprotamas, tomēr tai pat laikā grupa spēj saglabāt savu "rokrakstu". Priekš manis viennozīmīgi jaunatklājums.
+++
ROSEWATER [Latvija] - laikam komentāri lieki, bet - pēc manām domām STROPS noteikti ir labāks un kvalitatīvāks. Bet pielējušies bija kā lopi, gods kam negods.
+++
SUICIDAL ROMANCE [Igaunija] - kā lai to nosauc? Laikam gõtiskais pops? Vārdu sakot, ja zini, kā skan grupa BLUTENGEL, tad SR ir principā tas pats. Vienīgā atšķirība - grupas dalībnieki izskatās ne jaunāki par gadiem 18, meitenītes ir smukas, džeks ir smuks un iekārojams. Lielisks muzikālais teātris [Putnu Balle iet atpūsties, Guntars Račs siekalojas]. Vēlamais - būtu jau forši, ja kāda no beibēm vai džeks iemācītos ne tikai perfekti pārvaldīt laptopu un mūzikas veidošanas programmas, bet arī kādu instrumentu spēlēt. Bet šovs ir šovs, Eirovīzija ir Eirovīzija, un meitene galu galā dziedāja tīri neslikti. Es noteikti nevarētu labāk.
+++
MACHINE PARK [Somija] - If anything can be called harsh EBM, it would be this number from our northern neighbours. They combine the fast and the aggressive beats with catchy synth lines. For the icing on the cake there is the hardcore punk attitude vocal manner, which sounds honest and upright, compared to the tiring overdrive-vocals that we usually meet on every step in this electro-industrial world. The gentlemen call their style techno-industrial-punk-pop. On Machine Park’s MySpace page you can find some samples from their new album "Edge Of Extinction".
www.myspace.com/machinepark [nospēru no draugiem.lv:)]. No savas puses varu piebilst tik to, ka apbrīnoju cilvēkus, kas arī 40 un uz augšu gados taisa grebeni un kurina skatuvi. Lai arī mūzika nav mana iecienītākā [vrb biju vēl skaidrā uz to brīdi], visu cieņu kungiem un Šņabim, ko viņi pirms koncerta netielējoties "iznīcināja" apbrīnojamos tempos.
+++
MILITANT CHEERLEADERS ON THE MOVE [Zviedrija] - fantastisks JOY DIVISION [vokāla ziņā] un D.A.F. [skanējuma ziņā] savienojums, nezinu, cik apzināti vai neapzināti. Ieturēts un baudāms minimālisms gan muzikālā, gan skatuviskā ziņā. Noteikti iesaku.
+++
ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO [Zviedrija] - grupa, kuras uzstāšanos gaidīju visvairāk. Ļoti patika, bet - akustisko ģitāru nedrīkst likt iekš fonogrammas, NEDRĪKST! Citādi [kā man teica viens skaņotājs pēc koncerta, un tam es pilnībā piekrītu] "skaņa ar bildi nelīmējas kopā". Viss pārējais [sintiņš, cilpas, elektroniskās bungas, dzīvās bungas, piedziedošā beibe, līdervokālista vienreizējais balss tembrs] bija lieliski.
+++
FUCK YOU I AM A ROBOT [Igaunija] - pēdējā grupa, kuru diemžēl nedzirdēju, jo bija jāskrien prom. Ja nu kāds zina, ko un kā viņi spēlē, vai arī, kurš albums labākais, piebilstiet.
+++

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {8}

(bez virsraksta)

from: [info]aluka
date: Maijs. 10., 2009 - 02:24 pm
Link

"džeks ir smuks un iekārojams"

*aizdomīgi lūkojas uz vaarnu*

Atbildēt | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Maijs. 10., 2009 - 02:47 pm
Link

hehe. tas, ka esmu vecis, nenozīmē, ka nevaru novērtēt cita vīrieša daiļumu. nu tāds baigi nolaizīts, meikapots, tetovēts un perfekts bija tas zēns, domāju, ka daudzas meitenes dēļ viņa čurā biksēs un izlietnē.
ps
starp citu, es redzēju īstu geju pirms pāris dienām. viņš forši dejoja.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]aluka
date: Maijs. 10., 2009 - 02:56 pm
Link

Īīīīīīīstu geju : D Kā tu to noteici?

Es aizdomīgi skatījos, jo vārds "iekārojams" parasti sevī ietver "iekārojams man" un tas ir tā : D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Maijs. 10., 2009 - 03:16 pm
Link

viņš dejoja nepārprotami gejiski, viņam bija apspīlēts džemperis ar dziļu izgriezumu priekšpusē, un viņam bija draugs, kurš viņu ik pa laikam nepārprotami cieši apskāva. ja tu būtu redzējuse, tad saprastu manu sajūsmu.
bet viņš izskatījās baigi pozitīvais, kā cilvēks, kas priecājas, ka dzīvo.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]aluka
date: Maijs. 10., 2009 - 03:35 pm
Link

Lieliski : DD

Atbildēt | Iepriekšējais


blondīne.

(bez virsraksta)

from: [info]beacon
date: Maijs. 10., 2009 - 06:06 pm
Link


Manai mātei labākais draugs ir gejs, kolosāls cilvēks, ārkātīgi gudrs. Augstskolas pasniedzējs, kas piedraud, ja lāgā nemācīsies izdrāzīs visus - kā meitenes, tā puišus.

Atbildēt | Iepriekšējais


psihs

(bez virsraksta)

from: [info]psihs
date: Maijs. 10., 2009 - 07:40 pm
Link

vārna tak ir sieviešu dzimtē, tāpēc līdz šim biju domājis, ka esi meitene

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Maijs. 10., 2009 - 08:13 pm
Link

Tu man patīc vairāk kā vajadzētu...

Atbildēt