- 8.2.15 19:38
- Saņēmos un atnācām, uz tilta bija varens vējš, tas Gravīru ļoti izbrīnija.
Nupat esmu iepazinusies ar trīs dažāda veida iesaliem alum un tūlīt sāksim gatavot ingveru restorāna dienas sušī.
Rīsa etiķis, cukurs, sāls un ingvers, tieši tik vienkārši.
Saņemties parasti ir vērts, bet sev to iestāstīt vienmēr tik grūti. - 2 rakstair doma
- 8.2.15 20:59
-
Cik forši, usnīt! Sveicieni Gavinam, pasaki, ka rīt viņam aizsūtīšu iztulkotu vēstulīti Dabas muzeja sēņu tantēm.
- Atbildēt
- 8.2.15 21:27
-
Hello no Gevina, ir priecīgs par ziņu.
Didža vadībā tiek brūvēts alus, Po ģitārē.
Gravīra pazaudē un atrod bumbiņu.
Viena burciņa ingvera iemarinēta, tobiš visa ingvera cik bija, neskatoties uz to ka gribēju uzvārīt ingveru ne marinādi, bet beigās, protams, viss tika izdarīts pareizi ( uzvārīta marināde ne ingvers)
Iepriekšējais alus brūvējums garšo lieliski. - Atbildēt